Tgrt Haber
16 Mart 2015 14:37

Fenerbahçe, derbi maçı hazırlıklarına başladı

Fenerbahçe, Süper Lig'in 25. haftasında, 22 Mart Pazar günü, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı

Fenerbahçe, derbi maçı hazırlıklarına başladı
fenerbahçe,derbi maç,hazırlık,

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonunun 25. haftasında, 22 Mart Pazar günü, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri'nde bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.
Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde üst sahada yapılan antrenman saat 11.00'de başladı ve 1 saat 20 dakika sürdü. Dünkü oynanan Gençlerbirliği maçının on birinde başlayan sarı-lacivertli oyuncular rejenerasyon çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı.
Diğer oyuncular ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdü. Dar alanda yapılan pas organizasyonlarının ardından antrenman yine dar alanda yapılan çift kale maçlarla noktalandı.
Tedavilerine başlanılan Gökhan Gönül ve Egemen Korkmaz antrenmanda yer almadı. Mehmet Topal ve Hasan Ali Kaldırım, takımdan ayrı özel program dahilinde yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.
Sarı-lacivertli takım, Beşiktaş maçının hazırlıklarını, 17 Mart Salı günü yapılacağı antrenmanla sürdürecek. Can Bartu Tesisleri'nde yapılacak antrenman saat 18.00'de başlayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...