Tgrt Haber
28 Ocak 2022 09:13

Fenerbahçe Joachim Löw ile prensipte anlaştı: İmzada geri sayım

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bizzat yürüttüğü görüşmelerde Joachim Löw’ü ikna etmeyi başardı. Alman hoca uçuk bir rakam talep etmezse bir kere daha Fenerbahçe’de görev alacak.

Fenerbahçe Joachim Löw ile prensipte anlaştı: İmzada geri sayım
fenerbahçe,joachim löw,attila szalai,aleksandar pesic,miguel crespo

Vitor Pereira’yı kovup takımı geçici olarak İsmail Kartal’a teslim eden Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç gönlünde yatan teknik direktörü ikna etti. Koç, Alman teknik adam Joachim Löw prensip anlaşmasına vardı. Uzun süredir devam eden görüşmelerde öncelikli gündem olan projeler konusunda fikir birliğinin varıldığı belirtirken, imzanın Löw’ün ücret talebini beklediği öğrenildi. Alman teknik adam çok uçuk bir rakamda diretmez ise yeni sezonda Fenerbahçe’nin başına geçecek. Löw konusunun önümüzdeki 10 gün içinde kesinlik kazanıp açıklanması bekleniyor.

Fenerbahçe Joachim Löw ile prensipte anlaştı: İmzada geri sayımJoachim Löw

SZALAİ İÇİN GELİYORLAR

Löw için geri sayımın başladığı Fenerbahçe’deki bir diğer önemli gelişme ise transferin gözdesi Attila Szalai konusunda yaşanıyor. Sarı lacivertliler bir sene önce 2 milyon avro bonservis bedeliyle kadroya katılan Macar savunmacıyı 10 katına satmaya hazırlanıyor. Newcastle, İtalyan ve İngiliz devlerini peşinden koşturan Szalai için İstanbul’a geliyor. İngiliz ekibinin, Fenerbahçe’nin 20 milyon avroluk talebini karşılaşamaya hazır olduğu belirtiliyor. Szalai ‘nin gönderilmesi hâlinde Fenerbahçe’nin Tisserand’ı takımda tutacağı da gelen haberler arasında yer alıyor.

Fenerbahçe Joachim Löw ile prensipte anlaştı: İmzada geri sayımAttila Szalai 

CRESPO: AGRESİF BİRİYİM

Fenerbahçe’nin Portekizli futbolcusu Miguel Crespo, mücadeleyi seven bir isim olduğunu söylerken “Agresif bir futbolcuyum. İki ceza sahasına da sürekli koşan, hem ofansta hem defansta takımına yardım etmeyi seven bir oyuncuyum” dedi. Taraftara ‘birlik’ çağrısı yapan Crespo “Buna çok ihtiyacımız var” dedi.
Fenerbahçe Joachim Löw ile prensipte anlaştı: İmzada geri sayımMiguel Crespo

GÜMRÜK NOKTAYI KOYDU: PESİC’İ SATMIYORUZ

Karagümrük Kulübü, adı özellikle Fenerbahçe ile anılan yıldız forveti Aleksandar Pesic’i bırakmayacaklarını açıkladı. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “Oyuncumuz Aleksandar Pesic’i herhangi bir kulübe satmak gibi bir düşüncemiz yoktur” denildi

Fenerbahçe Joachim Löw ile prensipte anlaştı: İmzada geri sayımAleksandar Pesic

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...