Tgrt Haber
03 Nisan 2018 18:06

Galatasaray'dan flaş UEFA açıklaması

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz flaş sözler sarf etti. Cengiz, şampiyonluk yarışı, Trabzonspor maçı sonrası ortaya çıkan skorbord krizi, Fenerbahçe'nin kupa başvurusu ve UEFA hakkında konuştu.

Galatasaray'dan flaş UEFA açıklaması
mustafa cengiz,

Galatasaray'ın Başkanı Mustafa Cengiz, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Sarı kırmızılı kulübün başkanı birçok konuya değindi.

Trabzonspor maçı sonrasında bir ironi yapıldı. Rakibe saygı duyarsanız, kendinize de saygı duyarsınız.
 
4 takımın bu mücadelesi özlediğimiz bir şey. Şampiyonluk yarışı hakça, eşitlik içinde olsun ve hak eden takım kazansın. Hak eden de Galatasaray olsun. Şenol Güneş benim çok sevdiğim bir teknik direktör. Fatih Terim, Şenol Güneş, Mustafa Denizli, Abdullah Avcı ve birkaç kişi daha. Belirli sayıda teknik direktör çıkarabildik. Çok fazla teknik direktör çıkaramıyoruz maalesef, hepsi ayrı değerler.
 
Bununla ilgili şu tarihte diye bir bilgi yok ama UEFA her an açıklayabilir. 8 ceza var, kınamadan men etmeye kadar. Biz en hafifinin olmasını umuyoruz. Çok sağlıklı, gerçekçi öneride bulunduk; asla hayal içinde olmadık. Gerçeklere gittik.

 
Şu anda Galatasaray borsada da kazandıran tek kulüp. Diğerlerini küçük görmeden söylüyorum. Taraftarlarımız müthiş, sezon rekorunu kırdılar. Bütün takımlar aynı rekorları kırsın. İnşallah UEFA da bunu görür. Sadece Galatasaray değil, Türkiye'deki ivmeyi görür. Umarım Türk futbolu layık olduğu en tepelere doğru gider.
 
Fenerbahçe kendi açısından haklı olabilir, biz o konuya girmek istemiyoruz. Ulusal liglerde Galatasaray'ın da şampiyonlukları var. Parçayı temsil eden bir birincilik, tümü nasıl temsil eder?"

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...