Tgrt Haber
23 Ocak 2022 16:20

Gedson Fernandes kimdir, kaç yaşında? Galatasaray transferi Gedson Fernandes hangi mevkide oynar?

Gedson Fernandes transferi ile ilgili gelişmeler devam ediyor. Portekiz basını, Galatasaray ile Benfica'nın anlaşmaya vardığını duyurdu. Peki Gedson Fernandes kimdir, kaç yaşında? Gedson Fernandes hangi mevkide oynar? İşte Galatasaray transfer haberleri...

Gedson Fernandes kimdir, kaç yaşında? Galatasaray transferi Gedson Fernandes hangi mevkide oynar?
gedson fernandes,,galatasaray,,futbol,,transfer,

Galatasaray'da geçen sezon kiralık olarak forma giyen Gedson Fernandes için sarı kırmızılı ekip kadrosuna katmak için büyük mücadele vermiş ancak başarılı olamamıştı.  Yönetim ara transfer döneminde Gedson Fernandes transferi için kolları sıvadı. Geçtiğimiz günlerde Portekiz basını, Benfica'nın Gedson Fernandes'i satış listesine koyduğunu ve Galatasaray'a transferi için kararın Domenec Torrent’e kaldığını açıklamıştı. Son dakika Gedson Fernandes haberine göre taraflar büyük ölçüde anlaştı. Peki Gedson Fernandes kimdir, ne kadar maaş alacak? 

GEDSON FERNANDES KİMDİR? 

Gedson Fernandes 1999 tarihinde Sao Tome’de dünyaya geldi. Portekiz asıllı oyuncu futbol kariyerine 2008 yılında SC Frielas takımı ile başladı. Bir yıl sonra SL Benfica'nın genç takımına transfer olan Fernandes 2018-19 sezonunda Benfica'nın as takımına yükseldi. Bu dönemde başarılı futbolcu 40 maç görürken 5 gol kaydetti. 

31 Ocak 2021'de Galatasaray futbolcunun geçici transferini KAP'a duyurdu. 500 bin avro bedelle sezon sonuna kadar kiralandığı belirten Galatasaray oyuncuya 650 bin avro maaş ödedi. 

GEDSON FERNANDES HANGİ MEVKİİDE OYNAR? 

Süper Lig ara transfer dönemi devam ediyor. Galatasaray Fatih Terim istifası ardından teknik direktör krizini hızlıca çözerek transfer dönemine odaklandı. Büyük ölçüde anlaşmaya vardığı iddia edilen futbolcu hakkında ‘’Gedson Fernandes hangi mevkide oynar?’’ sorusu gündeme geldi. 23 yaşındaki yıldız Fernandes orta saha mevkisinde yer alıyor. 

Gedson Fernandes kimdir, kaç yaşında? Galatasaray transferi Gedson Fernandes hangi mevkide oynar?

GEDSON FERNANDES GALATASARAY TRANSFERİ GERÇEKLEŞTİ Mİ? 

Geçtiğimiz günlerde Portekiz basını, Benfica'nın Gedson Fernandes'i satış listesine koyduğunu duyurdu. Galatasaray Gedson Fernandes transferi hakkında gelişmeler devam ediyor. Portekiz basını orta saha oyuncusunun Benfica ile sözleşmesini uzatacağı ve 1.5 yıl kiralık olarak Galatasaray'da forma giyeceğini iddia etti. Haberde anlaşmanın 1.5 milyon euro karşılığında gerçekleştiği belirtildi. Galatasaray'ın ödeyeceği toplam rakam 3,5 milyon euro civarında olması bekleniyor. 

Galatasaray devre arası transfer dönemi için dünyaca ünlü sportif direktör Luis Campos'u İstanbul'a getirtti. Campus Türkiye’de maçları takip ederek Galatasaray transferi için rapor sunacak. 

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ! 

Süper Lig transfer döneminde yıldız futbolcular ile anlaşarak eksiklerini kapatmak isteyen Galatasaray çalışmalara devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekip Roma'nın yıldız orta saha oyuncusu Amadou Diawara için Valencia ile transfer yarışından galip çıktı. İtalyan basını; Galatasaray Diawara transferi ile ilgili olarak sarı kırmızılı ekibin Roma'nın istediği rakamı vermeyi kabul ettiğini ifade etti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...