Tgrt Haber
12 Ocak 2018 22:05

Kartal'ın yeni golcüsü İstanbul'da | Cyle Larin kimdir

Beşiktaş yeni forvetini Amerika'da buldu. Siyah beyazlılar Amerika Birleşik Devletleri’nin Orlando City takımında forma giyen Cyle Larin’i transfer etti. Beşiktaş'ın transfer gündemindeki Cyle Larin, İstanbul'a geldi. Peki Cyle Larin kimdir? İşte detaylar

Kartal'ın yeni golcüsü İstanbul'da | Cyle Larin kimdir
larin,beşiktaş,larin kimdir

 

Siyah-beyazlılar, Cenk Tosun'un Everton'a gitmesi sonrası santrfor arayışlarını hızlandırırken, adaylardan Cyle Larin de yönetimle görüşmek için İstanbul'a ayak bastı. ABD Futbol Ligi (MLS) ekiplerinden Orlando City'de forma giyen Larin, yarın Beşiktaşlı yöneticiler ile bir araya gelecek ve transfer durumunu görüşecek.

Cyle Larin kimdir?

Larin, Kanada'nın Ontario eyatinde yer alan Brampton'da doğdu. Futbola Sigma FC alt yapısında başlayan genç futbolcu, 2007-2013 yılları arasında bu kulübün formasını giydikten sonra 2013'de Connecticut Huskies alt yapısına geçti.

Ocak 2015'te Connecticut Huskies'ten draft edilen Cyle Larin, Orlando City kadrosuna dahil oldu. Burada Kaka, Julio Baptista, Sacha Kljestan gibi önemli isimlerle birlikte forma giyen Larin, takımın forma giydiği süreçte takımın vazgeçilmezlerinden olmayı başardı.

Orlando City forması altında bugüne kadar 89 maçta görev alan golcü futbolcu 44 gol, 8 asistle takımına katkı sağladı.

Aynı zamanda Atiba Hutchinson gibi Kanada Milli Takımı'nın da formasını giyen Cyle Larin, 22 maçta görev alırken, 5 kez ağları havalandırdı.

Adı: Cyle Larin

Doğum Tarihi: 17.05.1995

Doğum Yeri: Brampton

Ülkesi: Kanada

Mevki: Forvet

Boyu: 1.88

Ayak: Sağ

Kulübü: Orlando City

Kontrat: 31.12.2017

Milli takım: Kanada (26 maçta 6 gol)

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...