Tgrt Haber
15 Ekim 2015 04:24

Okay Yokuşlu Avrupa devlerinin radarında

Trabzonspor'da büyük çıkış yapan Okay Yokuşlu, Avrupa devlerinin radarına girdi...

Okay Yokuşlu Avrupa devlerinin radarında
okay yokuşlu

Son 10 yılda 4 kez Avrupa Ligi şampiyonu olan Sevilla, gözünü Trabzon'a çevirdi. Fatih Terim'in ilk kez A milli takım kadrosuna davet ettiği 21 yaşındaki Okay'ı takibini sürdüren İspanyol ekibi, devre arasında Trabzonspor'un kapısını çalmaya hazırlanıyor. Başarılı orta saha için 5 milyon Euro'yu gözden çıkaran Endülüs bölgesi ekibinin getireceği bu teklifine karşın Trabzonspor'un Okay'ı vermeyi kesinlikle düşünmediği biliniyor.

EFSANE OLMAK İSTİYORUM 
Trabzonspor Dergisi'ne bir röportaj veren Okay Yokuşlu ise Trabzonspor'da kalıcı olmayı hedefliyor. Okay, "Yakın hedefleri seviyorum, kendime uzak hedefler koymuyorum. Beni en çok isteyen kulübün Trabzonspor olduğunu görüp buraya geldim. Öncelikle yakın hedefim Trabzonspor'da başarılı olmak ve adımı efsaneler arasına yazdırmak" şeklinde konuştu. 21 yaşındaki oyuncu ayrıca oyun stilini Chelsea'de oynayan Nemanja Matic'e benzettiğini söyledi. 

İLK MAÇTA ATTIM!
Trabzon şehrindeki ilk golünün U-20 Dünya Kupası'nda Avustralya'ya karşı olduğunu söyleyen Okay, Trabzonspor'daki ilk maç olan Rabotnicki mücadelesinde de aynı kaleye gol attığını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...