Tgrt Haber
06 Kasım 2021 23:38

Volkan Demirel’den Uğurcan Çakır’a övgü dolu sözler

Eski Fenerbahçeli futbolcu ve futbol yorumcusu Volkan Demirel, Trabzonspor’un Beşiktaş’ı mağlup ettiği maçın ardından Karadeniz ekibinin milli kalecisi Uğurcan Çakır’a övgü dolu sözler kullanırken yılın kurtarışına imza attığını belirtti.

Volkan Demirel’den Uğurcan Çakır’a övgü dolu sözler
Volkan Demirel,Uğurcan Çakır,Beşiktaş,Trabzonspor

Süper Lig’in 12. Haftasında lider Trabzonspor deplasmanda Beşiktaş’ı 2-1 mağlup ederek namağlup şekilde liderliğini sürdürdü. Trabzonspor’da maçın yıldızlarından kaleci Uğurcan Çakır kurtarışlarıyla geceye damga vurdu. Eski Fenerbahçeli futbolcu Volkan Demirel de bordo mavililerin performansını şampiyonluk yürüyüşü olarak nitelendirdi.

“UĞURCAN YIILIN KURTARIŞINI YAPTI”

Beşiktaş'ın golcüsü Cyle Larin'e bir pozisyonda geçit vermeyerek kalesinde devleşen Uğurcan Çakır'a övgüde bulunan Volkan Demirel, "Uğurcan Çakır bu senenin yılın kurtarışını yaptı. İlk yarıda iki tane pozisyon var. O golleri yese, maç zaten farklı bir yere gidecek. İstatistikler ortada, oynadığı maç ortada... Bu kurtarışı tebrik etmek az kalır, normal bir kurtarış değil. Kaleci faktörü, çok önemli bir faktör. Trabzonspor şampiyonluk yolunda büyük adım attı. Trabzonspor'u tebrik ediyorum." diye konuştu.

"50 MİLYON EURO"

Uğurcan'ın bonservisi için doğru rakamı bulmanın önemli olduğunu vurgulayan Demirel, "Uğurcan Çakır, Avrupa'dan iyi teklifler alıyordur ama rakamını bulmak önemli. Uğurcan Çakır, Feyenoord'da olsa kaç paraya alabilirsin? Uğurcan Çakır, Wolverhampton'da oynuyor olsa 50 milyon Euro" dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...