Tgrt Haber
14 Ocak 2016 16:47

Yunus Mallı'ya dev talip! Harekete geçtiler

Bundesliga'nın önde gelen kulüplerinden Borussia Dortmund, Yunus Mallı'yı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Yunus Mallı'ya dev talip! Harekete geçtiler
yunus mallı,

Jonas Hofmann'ı Borussia Mönchengladbach'a satan ve Manchester United'tan kiralayıp verim alamadığı Adnan Janüzaj'ı İngiltere'ye geri gönderen Dortmund, hücum bölgesi için yaptığı takviye arayışlarında Yunus Mallı'yı gündeme aldı.

Mainz'da 2018'e kadar sözleşmesi bulunan Yunus'un, sezon sonunda geçerli olan 10 Milyon Euro civarında bir serbest kalma maddesine sahip olsa da, Dortmund kulübü bu miktarın üzerinde bir rakam ödeyerek oyuncuyu devre arasında renklerine bağlamak istiyor.

Schalke'nin de gündemine aldığı Yunus konusunda Dortmund'un en büyük kozu ise teknik direktör Thomas Tuchel. Mainz'da çalıştığı dönemde Yunus'u Borussia Mönchengladbach altyapısından transfer eden Tuchel, oyuncunun gelişiminde önemli bir katkı sağlamıştı.

Transfer iddialarını değerlendiren Mainz Sportif Direktörü Christian Heidel, Yunus'un sözleşmesini hatırlatarak "İyi bir sözleşmeye sahip olan iyi bir oyuncudan bahsediyoruz. Ama bugün itibarıyla Yunus'un 1 Şubat'tan itibaren başka bir yerde oynayacağına pek ihtimal vermiyorum. Ancak Mainz gibi kulüplerde her oyuncu için bir fiyat sınırı vardır" diye konuşarak transfer icin açık kapı bıraktı.

Yunus, Bundesliga'nin ilk yarisinda 8 gol atarak önemli bir performans sergiledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...