Tgrt Haber
28 Nisan 2022 13:04 - Güncelleme : 28 Nisan 2022 13:11

WhatsApp’ın yeni Grup Anketleri özelliği masaüstüne geliyor

Sık sık yaptığı güncellemeler ile uygulamaya yeni özellikler kazandıran WhatsApp, son yeniliği Grup Anketleri özelliğini masaüstü sürümde test etmeye başladı.

WhatsApp’ın yeni Grup Anketleri özelliği masaüstüne geliyor

Kullanıcı deneyimini iyileştirmeye yönelik yenilikler test eden WhatsApp, geçtiğimiz haftalarda mobil uygulama için Grup Anketleri özelliğini test etmeye başladı. Kullanıcılara tarafından oluşturulan anketler sayesinde insanların bir şeylere karar vermesi hem daha kısa hem de daha zahmetsiz olacak.

Kısa süre önce Android beta sürümünde ortaya çıkan özellik, bu kez de masaüstü sürümde görüldü. Kullanıcılar, grup sohbetinde anket düzenleyebilecek. Bu sayede dışarı çıkma planlarından, diğer etkinliklere kadar arkadaşlarınızla bir şeylere karar vermeniz daha kolay olacak.

GRUP ANKETLERİ YAKINDA GELİYOR

Yeni özellik şu an test aşamasında olduğu için tüm ayrıntıları bilinmiyor. Ancak sızdırılan ekran görüntüleri yeni özellik hakkında bazı sinyalleri veriyor. Buna göre WhatsApp’a gelecek Grup Anketleri, en az iki seçenek arasında soru oluşturup, karşı tarafında buna cevap vermesini sağlayacak pratik bir işleve sahip olacak. 

WhatsApp’ın yeni Grup Anketleri özelliği masaüstüne geliyor

Anketi oluşturan kişilerin soruları düzenleyebilmesi de mümkün. Ayrıca WhatsApp, bu özellikte de yine uçtan uca şifrelenmiş koruma olacağını belirtti. Dolayısıyla diğer mesajlar gibi anketlerde güvende tutulacak. Şu an test edilen yenilik, önümüzdeki aylarda kullanıcılara sunulacaktır. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...