Tgrt Haber
17 Temmuz 2023 12:59 - Güncelleme : 17 Temmuz 2023 12:59

WhatsApp'ta sizi engelleyen kişiye mesaj atma! Çok kolay yöntem

WhatsApp engel kaldırma yöntemi var mı? WhatsApp'ta sizi engelleyen kişiye mesaj atma nasıl yapılır? WhatsApp'te engelleyen kişiyle nasıl iletişime geçilir? İşte detaylar...

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: TGRT HABER
WhatsApp'ta sizi engelleyen kişiye mesaj atma! Çok kolay yöntem
whatsapp engel kaldırma,whatsapp engelleyen kişiye mesaj atma,whatsapp engelleyen kişiyi görme,whatsapp engelleme

Sanal iletişimin önemli bir parçası olan WhatsApp, kullanıcılarına bir dizi kullanışlı özellik sunuyor. Bunlardan biri de "Engelleme" özelliği.

Engelleme özelliği sayesinde, herhangi bir kişinin size mesaj göndermesini, aramasını veya durum güncellemelerinizi görmesine mani olabiliyor ve böylece onunla aranızdaki etkileşimi kesebiliyorsunuz. Ancak, bazen sizi engellediğini fark ettiğiniz bir kişiyle iletişim kurmanız gerekebilir. Rehberimizde, sizi WhatsApp üzerinden engelleyen kişiye mesaj atmanın bir yöntemini paylaştık.

WHATSAPP'TAN ENGELLEYEN NUMARAYA MESAJ ATMA

Öncelikle bu yöntemin yasa dışı olmadığını ve tamamen WhatsApp'ın sunduğu imkânlar dahilinde çalıştığını belirtelim. WhatsApp'ta engelleyen kişiye mesaj atmak için, telefonunuza üçüncü taraf geliştiriciler tarafından yapılan uygulamaları indirmenize gerek yok. Zaten bu uygulamaların düzgün çalıştığı da söylenemez.

WhatsApp'ta sizi engelleyen kişiye mesaj atma! Çok kolay yöntem

Bu iş için bir arkadaşınızın yardımına ihtiyacınız olacak. Deyim yerindeyse, arkadaşınız, siz ve sizi engelleyen kişi arasında bir nevi köprü görevi görecek. İşte adım adım yapmanız gerekenler:

  • İlk olarak, arkadaşınızın WhatsApp üzerinden bir grup kurması gerekiyor. Bu grup, sizi ve sizi engelleyen kişiyi içerecek şekilde oluşturulmalıdır.
  • Grup oluşturulduktan sonra, arkadaşınızın gruptan çıkması gerekiyor. Böylece, sizi engelleyen kişiyle sanki özel bir sohbette gibi mesajlaşabileceksiniz.
  • Bu grup sohbetinde, engelleyen kişiye istediğiniz mesajları yazabilir ve gönderebilirsiniz.
  • Mesajlarınızı gönderdikten sonra, engelleyen kişi bu mesajları görecek ve yanıt verebilecek. Bu şekilde, sizi engelleyen kişiyle iletişime geçmiş olacaksınız.

Tabii sizi engelleyen kişi de bu gruptan çıkarsa artık ona mesaj gönderemezsiniz. Bu durumda arkadaşınız, siz ve sizi engelleyen kişiyle birlikte tekrar bir grup kurmanız gerekecek. Her ne kadar zahmetli olsa da, bu yöntemle WhatsApp'ta sizi engelleyen kişiye mesaj atmanız mümkün hale gelecektir.

WHATSAPP HESABINI SİLİNCE ENGEL KALKAR MI?

Bazı internet sitelerinde, WhatsApp engel kaldırma hilesi olarak, WhatsApp hesabınızı sildiğiniz takdirde otomatik olarak engelin de kalkacağı bilgisi yer alıyor. Fakat bu yöntem işe yaramıyor.

Çünkü engelleme işlemi telefon numarası bazlı yapıldığı için, WhatsApp hesabınızı silseniz bile telefon numaranız hala karşıdaki kişinin hesabında engellenmiş bir şekilde kalıyor.

Hazırlayan: Ömer Faruk Doğan - TGRT HABER

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...