Tgrt Haber
10 Ekim 2021 23:24

2 kuzenden 1'inin öldüğü kazada feryatlar yürek dağladı

Uşak’ta gezintiye çıkan kuzenlerin içinde bulunduğu otomobil, kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada kuzenlerden biri hayatını kaybederken, biri ağır yaralandı. Hayatı kaybeden gencin yakınları olay yerinde gözyaşlarına boğulurken, feryatları yürekleri dağladı.

2 kuzenden 1'inin öldüğü kazada feryatlar yürek dağladı
Uşak,,trafik kazası,,otomobil,,şarampol,

Uşak'ta, otomobilin kontrolden çıkması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Otomobilde bulunan iki kişinin kuzen oldukları öğrenildi. Kuzenlerin yakınları olay yerinden gözyaşları döktü.

OTOMOBİL ŞARAMPOLE DEVRİLDİ

Akşam saatlerinde Uşak merkeze bağlı Gökçetepe köyü yakınlarında; kuzeniyle birlikte gezintiye çıkan 29 yaşındaki Ömer Onur idaresindeki 32 DL 264 plakalı otomobil, seyir halindeyken bir anda kontrolden çıktı. Kontrolü kaybolan araç, savrularak yol kenarında bulunan toprak yığınına çarptıktan şarampole devrildi. İhbar sonrasında olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

2 kuzenden 1'inin öldüğü kazada feryatlar yürek dağladı

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, araçta yolcu olan ve yaklaşık 30 metre savrulan Murat Onur’un hayatını kaybettiğini belirlerken; araç sürücüsü Ömer Onur’u ise ağır yaralı olarak Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk etti. Ayrıca haberi aldıktan sonra olay yerine gelen Onur’un yakınları ise kaza yerinde ağıt yaktı.

2 kuzenden 1'inin öldüğü kazada feryatlar yürek dağladı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...