Tgrt Haber
21 Ağustos 2021 15:17

Angelina Jolie Afganistan'a dikkat çekmek için Instagram açtı

Angeline Jolie, Afganistan'daki yaşananlara dikkat çekmek için Instagram hesabı açtı. Jolie, hesabından ‘temel insan hakları için mücadele veren insanların hikayelerine’ yer vereceğini açıkladı.

Angelina Jolie Afganistan'a dikkat çekmek için Instagram açtı
angelina jolie,,afganistan,,Instagram,

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği’nin (UNHCR) iyi niyet elçisi olmasıyla da bilinen dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Angelina Jolie Instagram hesabı açtı.

Daha önce sosyal medyada yer almayan Jolie, hesabından ‘temel insan hakları için mücadele veren insanların hikayelerine’ yer vereceğini açıkladı.

İlk gönderisinde bir Afgan kızın yazdığı mektubu paylaşan oyuncu, 11 Eylül’den iki hafta önce Afganistan’da Taliban’dan kaçan Afgan mültecilerle görüştüğünü yazdı.

Angelina Jolie Afganistan'a dikkat çekmek için Instagram açtı

Açıklamanın devamında, "Bunca harcanan zaman ve paradan sonra, dökülen kanın ve kaybedilen hayatların bu sonuca ulaşması, anlaşılması imkânsız bir başarısızlık" yorumunu yapan Jolie, dünyanın en gelecek vadeden insanlarından bazıları' olarak tanımladığı Afgan mültecilerin yük olarak görülmesinin de mide bulandırıcı olduğunu söyledi.

Angelina Jolie, Instagram hesabı açarak bir rekora da imza attı. Kendisinin hesabı, en hızlı şekilde 1 milyon takipçiye ulaşan hesap oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...