Tgrt Haber
01 Şubat 2022 14:49

Dur ihtarına uymadı, çaldığı malzemeleri atarak kaçtı

Siirt’te ekiplerin 'dur' ihtarına uymayıp kaçan şüphelilerin yere attıkların poşetin içinde adeta teknoloji mağazası çıktı. Poşette 21 adet cep telefonu, 2 adet tablet ve çeşitli elektronik cihazlara el konulurken, şüphelilerden 1'i yakalandı.

Dur ihtarına uymadı, çaldığı malzemeleri atarak kaçtı
Siirt,,Hırsız,,Polis,

Siirt’te Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri suçlarla mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.  Yürütülen çalışmalar kapsamında, durumundan şüphelenilen ve durmaları istenen ancak kaçmaya çalışan 2 şüpheliden 1’i yakalandı. 

ARKASINDA ELEKTRONİK MAĞAZA BIRAKTI

Dur ihtarına uymayarak kaçan diğer şüphelinin koşarken bir adet poşet düşürdüğü, poşetin içerisinde çalıntı malzeme olduğu değerlendirilen 21 adet cep telefonu, 2 adet tablet ve beraberindeki çeşitli elektronik cihazlar ele geçirildiği belirtildi. 

M.B adlı şahıs ve ele geçirilen malzemeler gerekli işlemler için Cumhuriyet polis Merkezine teslim edildiği, kaçan şahsın F.A. olduğu tespit edilmiş olup, şahsın yakalanması yönünde çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...