Tgrt Haber
08 Eylül 2021 10:46

İstanbul'da feci motosiklet kazası: 2 ölü

İstanbul’da D-100 karayolunda makas atan motosiklet sürücüsü bariyerlere çarptı. Kazada motosiklette bulunan 2 kişi hayatını kaybetti.

İstanbul'da feci motosiklet kazası: 2 ölü
istanbul,,kaza,,ölüm,,trafik kazası,

İstanbul, Zeytinburnu’nda makas atarak ilerleyen motosiklet önce bariyerlere ardından da elektrik direğine çarptı. Feci kazada  motosikletteki iki kişi hayatını kaybetti.

MOTOSİKLET 500 METRE SAVRULDU

Kaza, D-100 Karayolu Edirne istikameti Zeytinburnu mevkiinde gece saat 02.00’da meydana geldi. Makas atarak ilerleyen motosiklet önce bariyerlere sonra da elektrik direğine çarptı. Elektrik direğine çarpan motosiklet 500 metre savruldu. Motosiklette bulunan Mehmet Cemal Akıl ve Gültekin Dönmez kazada hayatını kaybetti. Diğer sürücüler feci kazayı sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

İstanbul'da feci motosiklet kazası: 2 ölü

YOL TRAFİĞE KAPANDI

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yolu trafiğe kapattı. Sağlık ekipleri kazada hayatını kaybeden kişilerin cansız bedenlerini Adli Tıp Morguna kaldırdı. Polis ekipleri, motosiklet sürücüsünü tespit etmek için çevrede bulunan MOBESE kameralarını incelemeye aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...