Tgrt Haber
25 Ağustos 2021 10:29

İzmir'de baltalı dehşeti: Cinayet zanlısı her yerde aranıyor

İzmir Urla’da boş bir evde cansız bedeni bulunan Osman Küçük’ün uğradığı baltalı saldırı sonucu hayatını kaybettiği tespit edildi. Birlikte alkol içtiği ileri sürülen ve kayıplara karışan yakın arkadaşı, cinayet şüphelisi olarak polis ekiplerince her yerde aranıyor.

İzmir'de baltalı dehşeti: Cinayet zanlısı her yerde aranıyor
izmir,,cinayet,,ölüm,

İzmir’de boş bir evden yayılan ağır koku cinayeti ele verdi. Olay yerine gelen ekipler yerde hareketsiz halde bir kişinin yattığını fark etti. Yapılan kontrollerde şahsın öldüğü 58 yaşındaki bir adam boş bir evde ölü bulundu.

BALTAYLA ÖLDÜRÜLDÜ

Korkunç cinayet, İzmir’in urla ilçesi Yenikent Mahallesi Hüseyin Zeren Caddesi'nde meydana geldi. Olay yeri inceleme ekipleri Küçük’ün baltalı saldırıya uğradığını belirledi. Baltanın, Küçük’ün yüzünün sol tarafına isabet ettiği belirlendi.

Osman Küçük'ün cenazesi, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. işlemler sonrası yakınları tarafından alınarak Urla’da gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

İzmir'de baltalı dehşeti: Cinayet zanlısı her yerde aranıyor

CİNAYET ZANLISI ARANIYOR

Olayla ilgili soruşturmayı derinleştiren polis ekipleri, Osman Küçük’ün son olarak en yakın arkadaşıyla birlikte alkol içtiğini tespit etti. Polis, olayın ardından kayıplara karışan Küçük’ün arkadaşını cinayet zanlısı olarak her yerde arıyor.

MİRAS PARASI İÇİN Mİ ÖLDÜRÜLDÜ?

Osman Küçük’ün, yüzde 50 zeka engelli çocukları vardı. İddiaya göre küçük, olaydan birkaç gün önce miras parası olarak 35 bin lira almış. Paranın 15 bin lirasını engelli çocuklarına vermişti. Küçük, miras parasından kalan 20 bin lira için mi canından oldu? Bu sorunun cevabı ekiplerin incelmesinin ardından cevap bulacak.

İzmir'de baltalı dehşeti: Cinayet zanlısı her yerde aranıyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...