Tgrt Haber
10 Temmuz 2021 17:54

Son dakika... İzmir'de peş peşe deprem | Son depremler

Son dakika: İzmir peş peşe depremle sarsıldı. Karaburun ilçesi açıklarında saat 17.43'te meydana gelen depremin şiddetinin 4,3 büyüklüğünde olduğu açıklandı. Aynı bölgede saat 22.19'da yine 4,3 büyüklüğünde bir deprem daha oldu.

Son dakika... İzmir'de peş peşe deprem | Son depremler
izmir,deprem

Ege Denizi'nde saat 17.40 sıralarında deprem oldu. Paniğe neden olan depremin İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında meydana geldiği ve 4,3 büyüklüğünde olduğu açıklandı. Deprem yerin 7.06 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

AFAD'DAN DEPREM AÇIKLAMASI

Deprem sonrası Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Ege Denizi'nde İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında saat 17.43'te 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz" açıklaması yapıldı. Deprem nedeniyle şu ana kadar olumsuz bir ihbar gelmediği öğrenildi.

İKİNCİ KEZ SALLANDI

İzmir'de saat 22.20 sıralarında bir deprem daha oldu. Merkez üssü Karaburun ilçesi açıkları olan depremin büyüklüğü 4,3 olarak açıklandı. Deprem yerin 12,99 kilometre derinliğinde meydana geldi. AFAD'ın açıklamasında "Ege Denizi'nde İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında saat 22.19'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz" denildi.

AKILLARA GEÇEN YILKİ 6,6'LIK DEPREM GELDİ

Yakın zamanda büyük bir depremle sarsılan İzmir'de son deprem bölgedeki vatandaşlarda panik ve korkuya neden oldu. 30 Ekim 2020'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki deprem yaklaşık 16 saniye sürdü, Türkiye ve Yunanistan'da 119 kişinin ölümüne yol açtı. Deprem nedeniyle binden fazla kişi de yaralanarak hastanelerde tedavi altına alındı.

SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...