Tgrt Haber
10 May 2022 17:49 - Güncelleme : 10 May 2022 18:21

Böyle damat olmaz olsun! Kayınvalidesini öldüresiye döven adam tutuklandı

Samsun’da eşiyle boşanma aşamasından olan bir adam, tartıştığı kanser hastası kayınvalidesini öldüresiye darp etmişti. Olay sonrası gözaltına alınan damat serbest bırakılan damat, yeniden gözaltına alınarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Böyle damat olmaz olsun! Kayınvalidesini öldüresiye döven adam tutuklandı
Samsun,Damat

Samsun’da Anneler Günü’nde meydana gelen olay ‘böyle damat olmaz olsun’ dedirtti. 3 çocuk annesi sağlık çalışanı olan Duygu İ. şiddetli geçimsizlik nedeniyle 38 yaşındaki 13 yıllık eşi C.İ. hakkında bir süre önce boşanma davası açtı. Boşanma davaları devam eden çiftin oğulları hafta sonu babasının yanında kaldı.

Çocuğunu alıp aracıyla kayınbiraderinin evinin önüne gelen C.İ. burada karşılaştığı kayınvalidesi ile tartıştı.

ÇOCUĞUNUN GÖZÜ ÖNÜNDE ÖLDÜRESİYE DARP ETTİ

Çıkan tartışmada C.İ., 3 çocuğu ve eşinin gözleri önünde kanser hastası olan kayınvalidesini önce apartmanın içinde yere yatırıp yumrukladı, daha sonra da apartmanın önünde öldüresiye darp etti.

DEHŞET ANLARI KAMERALARA SANİYE SANİYE YANSIDI

Damadının saldırısı sonucu Faide Mermer yaralanarak hastanelik olurken, eşinin saldırısından annesini kurtarmaya çalışan Duygu İ. de ayağından yaralandı. Bayılan kanser hastası kadın ile ayağından yaralanan Duygu İ. Gazi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Damadın kayınvalidesini yerlerde yumruklaması ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

DAMAT TUTUKLANDI

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan C.İ. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Savcı, C.İ. hakkında yeniden gözaltı kararı verdi ve ekipler tarafından yeniden ifadesi alınan C.İ. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Hakimlikçe tutuklanmasına karar verilen C.İ. Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...