Tgrt Haber
12 Aralık 2021 09:59

Kazada savruldu, duvarı yıkıp eve girdi

Afyonkarahisar'da iki otomobil kontrolsüz geçişli bir yolda kafa kafaya girdi. Çarpışmanın etkisiyle bir otomobil yolun kenarında bulunan evin istinat duvarını yıkarak bahçeye girdi.

Kazada savruldu, duvarı yıkıp eve girdi
Kaza,Afyonkarahisar,Otomobil

Afyonkarahisar'da M.K., idaresindeki otomobil ile E.G.’nin kullandığı hafif ticari araç kontrolsüz geçişli yolda çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile savrulan hafif ticari araç önce kaldırıma çıktı ardından bir evin istinat duvarını yıkarak bahçesine girdi.

BÜYÜK BİR PANİK YAŞANDI

Kazanın ardından büyük bir panik yaşanırken, çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine çok sayıda polis ev 112 Acil servis ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler kazada yaralanan 2 aracın sürücüsünü de ambulanslar ile Bolvadin Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Kaza esnasında yolun boş olması ve hafif ticari aracın girdiği bahçede kimsenin olmaması ise facianın önüne geçti.

Kazada savruldu, duvarı yıkıp eve girdi

Kazanın ardından polis tarafından inceleme başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...