Tgrt Haber
04 May 2021 22:43

Koca şiddetinden kurtarmak isteyenlere tepki gösterdi

İstanbul'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Eşi ile sokak ortasında tartışan kadını çevredekiler ayırmak istedi ancak beklemedikleri tepki ile karşılaştı.

Koca şiddetinden kurtarmak isteyenlere tepki gösterdi
İstanbul,Koca şiddeti

İstanbul Küçükçekmece'de nedeni henüz belli olmayan bir sebep ile kavga eden karı-kocayı çevredikler ayırmak istedi. Kocasından şiddet gören kadına çevredekiler yardım etmek amacıyla müdahalede bulunmak istedi ancak beklemedikleri bir tepki ile karşılaştı. Eşinden çocuğunun yanında şiddet gören kadın yardım etmek isteyen vatandaşlara tepki gösterdi. Vatandaşlar bu duruma büyük bir şaşkınlık ile karşılarken o anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Olay, saat 16.30 sıralarında Küçükçekmece Aşık Veysel Caddesi'nde yaşandı. İddiaya göre, bir çift 06 BGC 131 plakalı aracın içerisinde küçük çocuklarının gözü önünde kavga etmeye başladı. Bu sırada şiddet gören kadın çocuğunu da alarak araçtan indi. Bu duruma daha da sinirlenen adam karısını araca bindirmeye çalıştı. Yaşananlar sırasında çiftin küçük çocukları büyük bir korku yaşayarak annesine sarıldı.

Vatandaşlar karı-kocayı ayırmak için müdahale etti
Çevrede kavgayı gören vatandaşlar duruma müdahale ederek çifti ayırdı. Bu sırada vatandaşlardan biri olaydan etkilenmemesi için çocuğu yanına alarak çiftin yanından uzaklaştırdı. Bir süre daha tartışmasını sürdüren çift, daha sonra kavgayı ayırmaya çalışan vatandaşlara saldırdı.

Kocasıyla kavga eden kadından vatandaşlara ilginç tepki
Bu sırada çevredeki diğer vatandaşlar da camlardan adama bağırmaya başlayınca kadın, ‘Ya bırakın o benim eşim’ diye bağırdı. Bu sırada çevredeki vatandaşlar da kadına, ‘Seni öldürse iyi mi?’ diye bağırdı. Kadın daha sonra çocuğunu da alarak şiddet gördüğü kocasının aracına binerek olay yerinden ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...