Tgrt Haber
18 Eylül 2021 13:08

Korona peşini bırakmadı! Yoğun bakımda kağıda ‘Aşı olun’ yazarak çağrıda bulundu

Gaziantep’te 51 yaşındaki 51 yaşındaki Jale Düşmezer, son bir yılda 3 kez koronavirüse yakalandı. Yoğun bakımda vatandaşlara seslenen ve konuşmakta güçlük çeken Düşmezler, vatandaşlara aşı olun çağrısında bulundu.

Korona peşini bırakmadı! Yoğun bakımda kağıda ‘Aşı olun’ yazarak çağrıda bulundu
Koronavirüs,aşı,yoğun bakım,gaziantep

Gaziantep’te yaşayan 51 yaşındaki 1 yıl içerisinde 3 kez koronavirüse yakalandı. En son 3 ay önce hastalığa yakalanan ve Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren, boğazından hortumla beslendiği için konuşamayan Jale Düşmezer, kağıda yazdığı “Lütfen Aşı Olun” notuyla vatandaşlara aşı olun çağrısı yaptı.

BESLENMESİ HORTUM İLE YAPILIYOR

yakalandığında 1 ay tedavi gören Jale Düşmezer, taburcu olduktan 6 ay sonra yeniden korona virüse yakalandı. Tekrar hastaneye yatırılan Düşmezer, tedavisi yapılarak taburcu edildi. Son olarak 3 ay önce yeniden rahatsızlanarak gittiği hastanede koronavirüs teşhisi konuldu. Solunum sıkıntısı çeken ve yoğun bakım ünitesinde tedavisine başlanan Düşmezer, entübe edildi. Beslenmesi boğazından hortum yardımıyla yapılan Düşmezer, 10 gün önce normale dönmeye başladı. 51 yaşındaki Jale Düşmezer’in 11 ayda 3 kez koranavirüse yakalandığını ifade eden Gaziantep Üniversitesi İç Hastalıkları Yoğun Bakım Sorumlusu Doç. Dr. Gülseren Elay, vatandaşlara aşı olun çağrısında bulunarak, yoğun bakımda yatan hastaların yüzde 100’ünün aşısız olduğunu söyledi.

Korona peşini bırakmadı! Yoğun bakımda kağıda ‘Aşı olun’ yazarak çağrıda bulundu

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...