Tgrt Haber
22 Haziran 2021 14:48

Ölmeden önce not bıraktı: İntihar ettim eşyalarımı almayın

Adana’da atladığı sulama kanalında cesedi bulunan gencin, “cep telefonumu ve kıyafetlerimi almayın intihar ettim” notu bıraktığı ortaya çıktı.

Ölmeden önce not bıraktı: İntihar ettim eşyalarımı almayın
adana,,intihar,,ölüm,

Adana'da bir genç cep telefonunu, sigarasını, paralarını ve terliğini kanalın kenarına koydu. Eşyalarının üzerine "intihar ettim eşyalarımı almayın" notu bırakan genç suya atlayarak hayatına son verdi.

Adana'nın Seyhan ilçesi Huzurevileri Mahallesi Mavi Bulvar’da yürüyüşe çıkan bir kişi sulama kanalında, bir gencin çırpındığını görünce polisi aradı.

İNTİHAR ETTİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Polisler kanala girip genci çıkardı. Hayatını kaybettiği belirlenen gencin başta suya düştüğünü sanan polis ekipleri kanal boyunda gencin eşyalarını buldu. Eşyaların yanında bulunan not ise olayın intihar olduğunu ortaya çıkarttı.

Sudan çıkartılan gencin kayıp olarak aranan 17 yaşındaki Ahmet Birkan Şakar olduğu tespit edildi. Şakar'ın eşyalarını üzerine “Kıyafetlerimi, eşyalarımı, cep telefonumu almayın intihar ettim” notu bıraktığı ortay açıktı. Polisin, olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Ölmeden önce not bıraktı: İntihar ettim eşyalarımı almayın

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...