Tgrt Haber
14 Nisan 2022 09:58 - Güncelleme : 16 Nisan 2022 14:47

Rezidansta dehşet! İşkence, istismar, tehdit! Genç kızı kaçırıp vücuduna bıçakla imzasını attı

Konya’da 21 yaşındaki Demet A. İsimli genç kız, işkence, tehdit, darp ve istismar mağduru olduğunu belirterek şikayetçi oldu. Boynuna ip bağlayıp kaçıran 3 kişinin saatlerce kendisine yaptığı işkenceyi kaydettiklerini iddia eden genç kız “Psikolojik destek alacağım. Yaşadığım dehşeti unutamıyorum" dedi.

Rezidansta dehşet! İşkence, istismar, tehdit! Genç kızı kaçırıp vücuduna bıçakla imzasını attı

Konya’da bir kafede çalışan 21 yaşındaki Demet A., eski iş yerinin sahibi, sahibinin kız arkadaşı ve bir kadın tarafından kaçırılarak işkence gördüğünü öne sürdü. Boynuna ip geçirilip kaçırıldığını, yüzüne sigara basıldığını, bıçakla vücudunun kesildiğini, cinsel istismara uğradığını ve tehdit edildiğini öne süren genç kız, o anların işkenceciler tarafından kayda alındığını iddia etti.

KONUŞMAYA ÇAĞIRIP KAÇIRDI

Sabah’ın haberine göre, kent merkezinde faaliyet gösteren bir kafeyi işleten Murat D., yanına sevgilisi ve ortağı Sara D. ve arkadaşları Tuğba D.'yi de alarak eski elemanları Demet A.'nın çalıştığı kafeye gitti.

Genç kızı arayıp önemli bir mesele olduğunu ve konuşmak istediğini söyleyen Murat D., dışarı çıkar çıkmaz Demet'i kadın arkadaşları ile birlikte zorla araca bindirdi. Kadınlar tarafından boğazına ip bağlanan ve bıçak çekilen Demet, bağırıp yardım isteyemedi.

KAMERAYA YAKALANMAMAK İÇİN ARKA KAPIDAN SOKTULAR

Demet’i merkez Selçuklu ilçesinde stüdyo dairelerin olduğu siteye götüren şüpheliler, kameralara yakalanmamak için genç kızı arka kapıdan binaya soktular. Ardından el ve ayaklarını bağladıkları Demet, işkence ile birlikte dehşeti yaşamaya başladı.

Şüphelilerden Sara D.’nin 'Sevgilim Murat'ı sen mi ayarttın' demesi üzerine genç kız, onu ağabey gibi gördüğünü, çocuklarından birkaç yaş büyük olduğunu, kendisini taciz etmesi üzerine kafedeki işinden ayrıldığını söyledi.

SOYDU, YÜZÜNDE SİGARA SÖNDÜRDÜ, TEHDİT ETTİ

Murat ile arasında bir şey olmadığını söylemesine rağmen Sara D., genç kıza inanmayıp işkencelerini sürdürdü. Demet'i çırılçıplak soyan, yüzünde sigara söndüren ve saçını makas ve bıçakla kesen, bu anları da cep telefonu ile kaydeden şüpheliler, kendisine ve teyzesine zarar vereceği yönünde tehdit edip, 3 saat süren işkencenin ardından genç kızı bıraktı.

Bindiği taksiyle tekrar çalıştığı kafeye dönen Demet A., hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

“ÇALIŞTIĞIM SÜRE BOYUNCA BENİ TACİZ ETTİ”

Murat D. ve Sara D.'nin ortak işlettiği kafede 1 ay çalıştıktan sonra 1,5 ay önce oradan ayrılan Demet A., yaşadıklarını şu ifadelerle anlattı:

"Yanında çalıştığım süre boyunca beni hem sözleri ile hem de hareketleri ile taciz ediyordu. Sürekli yüzümü ellemeler, yaşın bir önemi olmadığı yönünde sözler söylüyordu. Ailem de buranın uygun olmadığın söyledi ve oradan ayrıldım. Olay gecesi önemli bir konu konuşacağını söyleyip beni dışarı çağırdı.”

“Dışarı çıkınca iki kadın saklandığı yerden çıkıp beni zorla araca bindirdi. Bıçak dayayıp, sesimi çıkarmamam istendi. Eve getirdiklerinde elimi kolumu bağladılar. Sevgilisi ile bir ilişkim olmadığını söylememe, haklı olmama rağmen özür dilediysem de fayda etmedi. Sara D. bana işkence yapmayı sürdürdü.”

“DAYANACAK GÜCÜM KALMAYINCA BIRAKTILAR”

“Çırılçıplak soyup videoya çektiler. Yüzümde sigara söndürüp, saçımı makas ve bıçakla kestiler. Ne kadar yalvarsam da bırakmadılar. Beni, tecavüz ettirmekle tehdit ettiler. Cinsel istismarda bulundular.”

“Bu bizim imzamız diyerek göğsüme bıçakla imza attılar. Dayanacak gücüm kalmayınca bıraktılar. Telefonumu gasp ettikleri için kimseden yardım isteyemedim" dedi.

‘KENDİ KENDİLERİNE YAPMIŞLAR’ SAVUNMASI

Demet A. şüphelilerin kendisinden hemen sonra başka bir kıza da aynısını yaptıklarını belirterek, "O kız da şikâyetçi oldu. Ona da bana yaptıklarını yapmışlar. Yakalanınca da bizim kendi kendimize bunları yaptığımızı, bir suçlarının olmadığını söylemişler. Bana hiç unutamayacağım acıları yaşattılar. Ben insanların yüzüne bakamıyorum. Psikolojim alt üst oldu.” Şeklinde konuştu.

Hiç suçu yokken saatlerce işkence gördüğünü söyleyen Demet A. “Bir de bizi arayıp şikayetimizi geri çekmemizi istiyorlar. Cezalarını çeksinler istiyorum" ifadelerini kullandı.

Gözaltına alınan şüpheliler hakkında, 'Cinsel istismar, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, yaralama, yağma' suçlarından işlem yapıldı. 3 şüpheli Demet A.'ya yönelik eylemleri nedeniyle adli kontrol altına alırken, diğer genç kıza yönelik eylemleri nedeniyle tutuklandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...