Tgrt Haber
21 May 2021 15:14

Sağanak hayatı felç etti

Yurt genelinde sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Fırtınanın da etkili olduğu yağışlarda deniz kara ile birleşti.

Sağanak hayatı felç etti
İstanbul,zincirlikuyu,sağanak,istanbul,izmir,balıkesir

Meteorolojinin uyarıları sonrasında yurt genelinde sağanak etkisini gösterdi. İzmir ve Balıkesir’de deniz kara ile birleşti, çok sayıda tekne battı. Fırtına ile birlikte çok sayıda çatı uçarken vatandaşlar zor anlar yaşadı.

AYVALIK’I FIRTINA VURDU!

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde 1 Haziran’da sezonu açmaya hazırlanan gezi tekneleri fırtına ile battı. Fırtına hayatı felç ederken çok sayıda tekne battı. 

İZMİR’DE TEKNELER BATTI

İzmir’de etkisini gösteren fırtına nedeniyle 26 tekne battı. Saatteki hızı 90 kilometreyi geçen fırtınada vatandaşlar zor anlar yaşadı. Öte yandan batan teknelerin kurtarılması için çalışma başlatıldı. Tekneler, vinç yardımıyla denizden alınarak kıyıya çıkarılırken, maddi hasarın büyük olduğu aktarıldı.

İSTANBUL’DA İSTİNAT DUVARLARI ÇÖKTÜ, YOLLAR GÖLE DÖNDÜ

İstanbul’da sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Bir süredir devam eden sıcak hava yerini yağışa bıraktı. İstanbul’un bazı ilçelerinde yollar göle döndü, bazı apartmanlarda ise istinat duvarı çöktü. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise zor anlar yaşadı. Beykoz’da yoğun yağış sonrası bir apartmanın istinat duvarı çöktü. Olay sonrası 3 apartman tahliye edilirken olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

AHSAP BİNA ÇÖKTÜ

Fatih Cankurtaran'da kullanılmayan ahşap bir bina, kuvvetli sağanağın da etkisiyle çökerken, Güngören'de ise yağış nedeniyle asfalt çalışması yapılan yolun bir bölümünde çökme yaşandı.

Yağmura hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar, otobüs duraklarına ve tentelerin altına sığındı.

Sağanak hayatı felç etti

Sağanak hayatı felç etti

Sağanak hayatı felç etti

Sağanak hayatı felç etti

Sağanak hayatı felç etti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...