Tgrt Haber
18 Temmuz 2019 16:03

Sahte ayakkabı imalathanesine baskın: 7 gözaltı

Sultangazi’de sahte ayakkabı imalatı yapan bir iş yerine baskın düzenlendi. Operasyonda polise karşı koyan 7 kişi gözaltına alındı.

Sahte ayakkabı imalathanesine baskın: 7 gözaltı
sultangazi,,sahte ayakkabı,,arbede,

Sultangazi’de sahte ayakkabı imalatı yapan bir iş yerine düzenlenen baskında, polisle çalışanlar arasında arbede yaşanırken, ünlü markaların da taklit edildiği sahte ayakkabılara el konuldu. 

POLİSE FİZİKSEL MÜDAHALEDE BULUNDULAR

Olay, Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi’nde bulunan bir iş yerinde meydana geldi. İddiaya göre, sahte ayakkabı imalatı yapan bir iş yerine polis tarafından operasyon düzenlendi. Arama için iş yerine gelen polise iş yeri çalışanları karşı koyarak zorluk çıkardı. Çevredeki kalabalığın da karıştığı kargaşada polis ekipleri fiziksel müdahaleye maruz kaldı. Bunun üzerine müdahale eden polis ekipleri, kalabalığı kısa sürede dağıttı. Polis ekiplerine karşı koyan 7 kişi de gözaltına aldı. 

BİNLERCE KUTU SAHTE AYAKKABIYA EL KONULDU

Yaşanan arbedenin kontrol altına alınmasının ardından polis ekipleri gözetiminde iş yerinde arama yapıldı. Yapılan aramada içeride binlerce kutu sahte ayakkabı bulundu. Ünlü markaların taklit edildiği sahte ayakkabılara polis tarafından el konuldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...