Tgrt Haber
21 Haziran 2021 22:34

Sibel Koçan cinayetinde 1 tutuklama

Ataşehir’de meydana gelen ve Sibel Koçan’ın ölümü ile sonuçlanan gasp olayında 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sibel Koçan cinayetinde 1 tutuklama
Sibel Koçan cinayeti,ataşehir,,gasp,

Ataşehir’de meydana gelen olayda Sibel Koçan bankadan para çekerek, personelin maaşını ödemek üzere holding binasının önüne geldi. Koçan holding binasının önünde kar maskeli 3 kişinin saldırısına uğradı. Elinde bulunan para dolu çantayı vermemek için uzun uğraşlar veren Sibel Koçan, saldırganın silahını ateşlemesi sonucu başından vurularak hayatını kaybetti. Olaydan kısa süre sonra Sibel Koçan’ın eski eşi ve holdingin ortağı Süleyman A. ise 32. kattan atlayarak intihar etti. Olayla ilgili Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

5 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI

Olaya ilişkin yürütülen soruşturma neticesinde 13 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 6’sı emniyetteki işlemlerinin ardından Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’na sevk edildi. Savcılık sorgusu tamamlanan 6 şüpheliden 5’i serbest bırakılırken 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...