Tgrt Haber
25 Ağustos 2021 08:25

Güvenlik görevlisi sokak köpeğini sıcak suyla yaktı

Adana’da bir sitede güvenlik görevlisi olarak çalışan şahıs sokakta yatan köpeğin üzerine bir demlik sıcak suyu döktü. O anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Güvenlik görevlisi sokak köpeğini sıcak suyla yaktı
adana,,köpek,,sokak köpeği,,güvenlik,

Adana’da bir sitenin güvenlik görevlisi ocakta ısıttığı bir demlik sıcak suyu uyuyan sokak köpeğinin üzerine döktü. Hiçbir şey olmamış gibi işine döndü. O anlar güvenlik kameralarına yansırken site yönetimi görevlinin işine son verdi.

KÖPEĞİN ÜZERİNE SICAK SU DÖKTÜ

Olay 22 Ağustos 2021 tarihinde Çukurova ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi’nde bulunan bir sitede yaşandı. Site sakinleri uzun yıllardır besledikleri sokak köpeğini üzerine sıcak su dökülmüş halde yaralı buldu. Yaralı hayvan veterinere götürülerek tedavi altına alındı.

SİTE YÖNETİMİ KOVDU

Köpeğin üzerine sıcak suyu sitenin güvenliğinin döktüğünün iddia edilmesi üzerine yönetim güvenlik kameralarını incelmeye aldı. Görüntülerde M.E.K.’nin ocakta su ısıttıktan sonra uyuyan köpeğin yanına sessizce yaklaştığı ve sıcak suyu köpeğin üzerine döktüğü tespit edildi. Yanan köpeğin ise can havliyle kaçtığı kameralara yansıdı. Site yönetimi görüntülerin ardından güvenlik görevlisini işine son verdi. Görüntüler sosyal medyada yayılınca vatandaşlar da güvenlik görevlisine tepki gösterdi.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...