Tgrt Haber
24 Ocak 2024 13:42 - Güncelleme : 24 Ocak 2024 13:41

AK Parti Ankara Pursaklar Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çetin kimdir? Ertuğrul Çetin kaç yaşında ve nereli?

AK Parti Ankara ilçe belediye başkan adayları 2024 belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ATO Congresium'daki AK Parti Ankara İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda ilçe belediye başkan adaylarını duyurdu. AK Parti Ankara Pursaklar Belediye Başkan Adayı kim? Ertuğrul Çetin kimdir, kaç yaşında, nereli?

Editör: Kübra Çelepi / Kaynak: TGRT Haber
AK Parti Ankara Pursaklar Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çetin kimdir? Ertuğrul Çetin kaç yaşında ve nereli?
ankara adayları,pursaklar adayı,yerel seçimler,ak parti adayları

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine kısa süre kala adaylar belli olmaya devam ediyor. Vatandaşlar oy vereceği adayları sorguluyor. AK Parti, Ankara Pursaklar  Belediye Başkan adaylığı için Ertuğrul Çetin'i açıkladı. Peki, AK Parti Ankara Pursaklar  Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çetin kimdir? Ertuğrul Çetin kaç yaşında ve nereli? Mesleği ne? İşte hayatı...

ERTUĞRUL ÇETİN KİMDİR?

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine kısa bir süre kala adaylar belli olmaya devam ediyor. 2024 yerel seçimlerinde rekabet edecek Ankara ilçe belediye başkan adayları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 24 Ocak'ta ATO Congresium'daki AK Parti Ankara İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda tanıtıldı. Vatandaşlar ise 2024 yerel seçimlerde oy vereceği adayları araştırmaya başladı. AK Parti, Ankara Pursaklar  Belediye Başkan adayılığı için Ertuğrul Çetin'i açıkladı. Peki, AK Parti Ankara Pursaklar  Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çetin kimdir? Nereli ve kaç yaşında? İşte, biyografisi...

ERTUĞRUL ÇETİN'İN HAYATI VE KARİYERİ

AK Parti Ankara Pursaklar Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çetin 1975’te Ankara Solfasol’da dünyaya geldi. İlk ve ortaöğretimini Ankara’da tamamladı. Ertuğrul Çetin, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih- Coğrafya Fakültesinden ve Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümlerini bitirdi. Evli ve 3 çocuk babasıdır. 2000-2004 yılları arasında kendi kurduğu dershanenin müdürlüğünü yaptı.

Siyasi kariyerine 2004 yılında Pursaklar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nde başladı. 2009-2014 yılları arısında AK Parti İl Genel Meclisi üyeliği yaptı. Daha sonra AK Parti Grup Başkan yardımcılığı görevini yürüttü. Bu süreç zarfında Çevre Sağlık Komisyonu Başkanı, İmar ve Bayındırlık Komisyonu Başkanı ve Eğitim Komisyonu Başkan Yardımcılığı yaptı.

2014 Yerel Seçimlerinde Ertuğrul Çetin, Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Pursaklar Belediye Meclis Üyesi seçildi. Halen Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nden sorumlu Başkan Yardımcısı ve Daimi Başkan vekilliği yapmaktadır.

Ertuğrul Çetin 2024 seçimlerine AK Parti'nin Pursaklar Belediye Başkan Adayı olarak hazırlanmaktadır.

 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...