Tgrt Haber
17 Ocak 2024 18:08 - Güncelleme : 17 Ocak 2024 18:09

İsrail’den Batı Şeria'ya bombardıman: 7 Filistinli hayatını kaybetti

Hamas-İsrail çatışmaları devam ediyor. İsrail’in işgal altındaki Batı Şeria'ya düzenlediği hava saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti.

Editör: Furkan Günler / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
İsrail’den Batı Şeria'ya bombardıman: 7 Filistinli hayatını kaybetti
İsrail,Gazze,,Filistin,Saldırı

Gazze Şeridi’ndeki saldırılarını aralıksız sürdüren İsrail ordusu, işgal altındaki Batı Şeria'yı da hedef aldı. İsrail’in Batı Şeria'nın kuzeyindeki Tulkarm kentindeki mülteci kampına düzenlediği hava saldırısında 4 Filistinli hayatını kaybetti. Kampı kuşatıp onlarca eve baskın düzenleyen İsrail güçlerinin saldırısında yaralananlar, olay yerine ulaşan sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi.

2 AMBULANS ÇALIŞANI YARALANDI

Filistin Kızılayı, mülteci kampına ulaşmaya çalışan 2 ambulans çalışanının da İsrail saldırısı sonucu yaralandığını duyurdu.

Yerel kaynaklar tarafından yapılan açıklamaya göre, İsrail ordusuna ait iş makineleri kamptaki yollara, marketlere ve araçlara hasar verdi.

İsrail’den Batı Şeria'ya bombardıman: 7 Filistinli hayatını kaybetti

MÜLTECi KAMPINI HEDEF ALDILAR

İsrail ordusu, Nablus kentindeki Balata Mülteci Kampı yakınlarını da insansız hava aracı ile hedef aldı. Yerel kaynaklar, saldırıda 3 Filistinlinin hayatını kaybettiğini açıkladı.
Gazze Şeridi’nde ise son 24 saatte 163 kişinin hayatını kaybetmesiyle 7 Ekim'den bu yana toplam can kaybı 24 bin 448’e yükseldi. İşgal altındaki Batı Şeria’da da en az 360 Filistinli hayatını kaybetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...