Tgrt Haber
10 Temmuz 2023 09:52 - Güncelleme : 10 Temmuz 2023 10:00

Dövizde hareketlilik sürüyor! Dolar 26 TL'nin üstünde! Piyasaların gözü ekonomide atılacak adımlarda!

Dövizdeki hareketlilik sürüyor. Yeni haftaya dolar 26,03 TL'den başladı. Euro ise 28,50 TL'den işlem görüyor. Pek çok kesimin maaşlarına yapılan zamlar ile vergisel artırımların etkisi piyasalarda izlenirken, hükümetin atacağı adımlar takip ediliyor. Küresel piyasalarda ise bu hafta ABD enflasyonu gündemde olacak. Enflasyon verileri FED’in faiz kararının işaretlerini verecek. Peki, Bugün dolar kurunda son durum ne? Dolar kaç TL? İşte güncel döviz kurları

Dövizde hareketlilik sürüyor!  Dolar 26 TL'nin üstünde! Piyasaların gözü ekonomide atılacak adımlarda!
dolar,döviz,dolar kuru,dolar kaç tl

Dolar kuru yeni haftaya hareketli başladı. Haftanın ilk gününde dolar 26,03 TL'den, euro da 28,50 TL'den başladı. Döviz kurlarında hem yurt içi hem de yurt dışı ekonomi gündemi takip edilirken gelen vergisel zamlar ve maaş artırımlarının içi piyasadaki etkileri de izleniyor.

PİYASALARIN GÖZÜ KRİTİK VERİLERDE

Bu hafta gözler küresel piyasalarda olacak. ABD'nin enflasyonu beklenirken, gelecek veriler Fed faiz kararında etkili olacak ve faiz kararının ne olacağı ile ilgili işaretler aranacak.

Yurt içinde ise işsizlik, cari açık ve sanayi üretimi rakamları bulunuyor.

GÜNCEL DÖVİZ KURU İÇİN TIKLAYIN 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...