Tgrt Haber
22 Ocak 2024 07:42 - Güncelleme : 22 Ocak 2024 07:53

Gram altın ne kadar? 22 Ocak altın fiyatları... Çeyrek, yarım, tam altın kaç TL?

Gram altın bugün ne kadar oldu? Çeyrek, yarım, tam altın kaç TL? Yeni haftanın ilk saatlerinde birçok yatırımcı ve vatandaşın cevap aradığı sorular yanıt buldu. İşte 22 Ocak Pazartesi güncel altın fiyatları... 

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
Gram altın ne kadar? 22 Ocak altın fiyatları... Çeyrek, yarım, tam altın kaç TL?
gram altın,altın fiyatları

Gram altın fiyatı ve altın piyasalarındaki son dakika gelişmeler birçok yatırımcının yanı sıra vatandaşın da takibinde.

Altına olan talep ABD Merkez Bankası'nın (Fed) martta faiz indirimlerine başlayacağına yönelik beklentilerin zayıflamasıyla azalmıştı.  Bu durumun bir neticesi olarak da altın fiyatları aşağı yönlü bir seyre geçmişti. Ancak bu durum çok uzunk sürmedi ve gram altın fiyatlarında yukarı yönlü hareket yeniden başladı.

Altın fiyatları

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın 1.946 TL seviyesinden çıktı ve yeniden 1.968 TL'ye yükseldi. Çeyrek altın 3.414 liradan, Cumhuriyet altını 13.533 liradan satılıyor.

Yükselen tahvil faizleri ve güçlenen dolar altının ons fiyatında satış baskısının artmasına neden olurken, altının onsu şu sıralarda 2.029,60 lira civarında işlem görüyor.

ALTIN FİYATLARI (22 OCAK 2024)

Gram altın ne kadar? 22 Ocak altın fiyatları... Çeyrek, yarım, tam altın kaç TL?

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...