Tgrt Haber
30 Ocak 2024 11:56 - Güncelleme : 30 Ocak 2024 12:11

İşçilere yüzde 71 zam: Sevinçten havalara uçtular

Tüm Türkiye'de çalışanların en önemli gündem maddelerinden biri zam... Asgari ücretin netleşmesinden sonra Niğde Belediyesi'nden çalışanlarına müjdeli bir haber verildi. İşçilerin maaşlarına yüzde 71 zam yapıldı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
İşçilere yüzde 71 zam: Sevinçten havalara uçtular
Zam,Maaş,Niğde

İşçilerini enflasyona ezdirmek istemeyen belediyelerin zam haberlerine bir yenisi daha eklendi. Düzce Belediyesi yüzde 71, Kızılcahamam Belediyesi de yüzde 75 gibi büyük bir oranla çalışanlarına zam yapmıştı. Niğde Belediyesi de işçilerini enflasyona ezdirmemek için maaşlara büyük bir zam yaptı.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, sendika temsilcileri ve belediye personelinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda, hiç kimseyi diğerinden farklı tutmadıklarını belirterek, büyük müjdeyi duyurdu.

Çalışanlarıyla birlikte bir aile olduklarının altını çizen ve hiç kimsenin siyasi görüşüne bakmadıklarını söyleyen Özdemir, "Hep haktan yana, hukuktan yana olduk” dedi.

YÜZDE 71 ZAM İŞÇİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Belediye işçilerine bu yıl için verilen zam oranını yüzde 71 olarak duyuran Özdemir; "Sizler, gece gündüz demeden, yağmur çamur demeden, bu güzel şehrimize, kıymetli Niğdeli hemşerilerimize en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisinde oldunuz. Göreve geldiğimiz 2019 yılından bu yana ekip arkadaşlarımızı emeklerinin karşılığını almaları noktasında hep koruduk ve kolladık" ifadelerini kullandı.

İşçilere yüzde 71 zam: Sevinçten havalara uçtular

"BU PARALARIN HER KURUŞUNU HAK EDİYORSUNUZ"

Sizlere daha iyi yaşam şartları sunabilmek için tüm imkanları seferber ettiklerini altını çizen Özdemir, "Bu paraların her kuruşunu hak ediyorsunuz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sizlerle birlikte Niğde'mize en güze hizmetleri sunabilmek için canla, başla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

İşçilere yüzde 71 zam: Sevinçten havalara uçtular

İŞÇİLER BAŞKANI OMUZLARINA ALDI

Başkan Özdemir, konuşmasının ardından belediye işçileri tarafından omuzlara alındı. Yüzde 71 oranındaki artıştan memnuniyet duyduklarını söyleyen işçiler de Belediye Başkanı Emrah Özdemir'e teşekkür etti.

İşçilere yüzde 71 zam: Sevinçten havalara uçtular

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...