Tgrt Haber
16 Kasım 2023 15:38 - Güncelleme : 16 Kasım 2023 16:33

A Milli Takım'da Cengiz Ünder ve Hakan Çalhanoğlu kadrodan çıkarıldı

A Milli Takım'ın Almanya ve Galler ile oynayacağı zorlu maçlar öncesinde Cengiz Ünder ve Hakan Çalhanoğlu'ndan kötü haber geldi. Türkiye Futbol Federesyonu'ndan yapılan açıklamaya göre iki isim kamp kadrosundan çıkarıldı.

Editör: Boran Denizeri / Kaynak: TGRT Haber
A Milli Takım'da Cengiz Ünder ve Hakan Çalhanoğlu kadrodan çıkarıldı
Almanya,Türkiye,A Milli Takım,Hakan Çalhanoğlu,Cengiz Ünder

TFF'nin internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada Cengiz Ünder ve Hakan Çalhanoğlu'nun bu iki maçın kadrosundan çıkarıldığı belirtildi.

TFF'DEN CENGİZ ÜNDER'İN DURUMUNA İLİŞKİN YAPILAN AÇIKLAMA

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Cengiz Ünder'in yeni teknik heyetin antrenman metotlarını ve futbol felsefesini bizzat deneyimlemesi ve takım arkadaşlarıyla çalışması amacıyla, İstanbul'da dört günlük bir kamp dönemi geçiren milli takımın Almanya ve Galler maçları aday kadrosuna davet edildiği, daha önceden yapılan planlama kapsamında da kafilenin Berlin'e hareketinden önce kamp kadrosundan ayrıldığı bildirildi.

HAKAN ÇALHANOĞLU HASTALANDI

Hakan Çalhanoğlu için yapılan açıklama ise şu ifadeler kullanıldı, "Takım kaptanımız Hakan Çalhanoğlu ise, A Millî Takımımızın dün ve bugün yapmış olduğu antrenmanlarda, geçirdiği üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle yer alamamıştır. Tıbbi durumunun yanı sıra, bebek bekleyen eşinin doğumunun çok yaklaştığı bilgisi de değerlendirilen millî oyuncumuz, teknik heyetimizin kararıyla A Millî Takımımızın aday kadrosundan çıkarılmıştır.

ALMANYA - TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN?

Almanya ile Türkiye arasındaki hazırlık maaçı 18 Kasım Cumartesi günü saat 22.45'te yapılacak. 75 bin kişilik Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi TRT 1 naklen yayınlayacak.

Türkiye, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'ndeki son maçında ise 21 Kasım Salı günü TSİ 22.45'te Galler'le karşı karşıya gelecek.

ALAMANYA - TÜRKİYE MAÇINDA DÜDÜK ÇALACAK HAKEM BELLİ OLDU

Almanya ile Türkiye arasındaki maçı Polonyalı hakem Bartosz Frankowski yönetecek. Bartosz Frankowski'nin yardımcılıklarını Marcin Boniek ve Jakub Winkler yapacak. Tomas Musial ise dördüncü hakem olacak. Karşılaşmada Pawel Raczkowski VAR, Krzysztof Jakubik ise AVAR olarak görevlendirildi.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...