Tgrt Haber
31 Ocak 2024 13:57 - Güncelleme : 31 Ocak 2024 13:59

Fatih Terim'den İtalyan basınına Hakan Çalhanoğlu ve Kenan Yıldız sözleri

Yunanistan ekibi Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, milli futbolcularımız Hakan Çalhanoğlu ve Kenan Yıldız hakkında İtalyan basınına açıklamalar yaptı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Fatih Terim'den İtalyan basınına Hakan Çalhanoğlu ve Kenan Yıldız sözleri
Panathinaikos,Fatih Terim,Hakan Çalhanoğlu,Kenan Yıldız

Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden Panathinaikos'ta görev yapan Fatih Terim, milli futbolcularımız Hakan Çalhanoğlu ve Kenan Yıldız ile ilgili La Gazzetta dello Sport'a açıklamalarda bulundu.

"KENAN YILDIZ BANA GREALİSH'İ HATIRLATIYOR"

Fatih Terim, "Kenan Yıldız'ın yeni Del Piero olmasını umuyoruz. Kenan'da idolü olan Del Piero'dan bir şeyler var ama özellikle soldan yaptığı driplinglerden sonra orta yaptığında bana biraz Manchester City forması giyen Grealish'i hatırlatıyor. Kenan Yıldız'ın performansından çok mutluyum. Türkiye'deki herkes mutlu. Umut, bir yıldız doğabilmesidir. Kenan Yıldız, A Milli Takım'da da gol attı. Büyük bir yeteneğe sahip olduğunu kanıtlıyor. Gelecek onun olacak" dedi.

Fatih Terim'den İtalyan basınına Hakan Çalhanoğlu ve Kenan Yıldız sözleri

"HAKAN ÇALHANOĞLU EVLATLARIMDAN BİRİ"

Hakan Çalhanoğlu ile ilgili de konuşan Terim, "Hakan Çalhanoğlu, teknik direktörlük kariyerimdeki evlatlarımdan biridir. Kenan Yıldız ise büyük bir yetenek. İki oyuncumuzun Inter ve Juventus arasındaki şampiyonluk mücadelesinde yer alması Türkiye için bir gurur kaynağıdır. Inter ve Juventus son ana kadar yarışacaktır. Milan’ın biraz geride kalmış olması kötü ama Milan her zaman Milan’dır. Fiorentina ile birlikte hep kalbimde olacak bir kulüp." dedi.

"SERİE A'NIN EN İYİ ORTA SAHA OYUNCUSU"

Terim, "Hakan Çalhanoğlu, Serie A'nın en iyi orta saha oyuncusu diyebilirim. Hakan, zeki bir oyuncu. Takımı yönlendiriyor ve skor yapıyor. Avrupa'daki en iyi oyun kuruculardan biri" şeklinde konuştu.

Fatih Terim'den İtalyan basınına Hakan Çalhanoğlu ve Kenan Yıldız sözleri

"DERBİDE UMARIM KENAN VE HAKAN GOL ATAR"

Inter ile Juventus arasında oynanacak derbiyle ilgili de konuşan Terim, "Umarım Kenan ve Hakan gol atar. Bu, Türkiye için iyi olur" ifadelerini kullandı.

"MONTELLA'NIN MİLLİ TAKIM'DA OLMASI HARİKA"

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella hakkında da konuşan Terim, "Sevdiğim arkadaşım Montella'nın Milli Takım'da olması harika bir durum. Almanya'daki Avrupa Şampiyonası için ona en iyi dileklerimi gönderiyorum" dedi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...