Tgrt Haber
22 Şubat 2024 16:56 - Güncelleme : 22 Şubat 2024 16:58

Hakan Çalhanoğlu'ndan iddialı açıklamalar! En iyisi benim deyip sıralamayı yaptı

İtalyan devi Inter'de forma giyen milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu. 30 yaşındaki yıldız orta saha, dünyanın en iyi oyun kurucusu olduğunu söyleyerek kendisinden sonra gelen isimleri sıraladı. İşte detaylar...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Hakan Çalhanoğlu'ndan iddialı açıklamalar! En iyisi benim deyip sıralamayı yaptı
Hakan Çalhanoğlu,Inter,,,,,,

İtalya Serie A ekibi Inter'de top koşturan Hakan Çalhanoğlu, bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Takımının maestrosu Çalhanoğlu, İngiliz basınına dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

DAZN'a konuşan milli futbolcu, dünyanın en iyi oyun kurucusu olduğunu iddia etti.

"KİMSEDEN KORKMUYORUM"

Hakan Çalhanoğlu, "Aylar önce dünyanın en iyi 5 orta saha oyuncusundan biri olduğumu iddia ettim ve kimse bana inanmadı. Ancak, ben kendime inanıyorum. Niteliklerimi biliyorum ve kimseden korkmuyorum." ifadelerini kullandı.

"DÜNYANIN 1 NUMARALI OYUN KURUCUSU BENİM"

"Şu an dünyanın 1 numaralı oyun kurucusu benim" diyen Hakan Çalhanoğlu, kendinden sonra gelen isimleri sıraladı:

1- Rodri
2- Toni Kroos
3- Joshua Kimmich
4- Enzo Fernandez

"BENİM GOLLERİM ZOR, KİMSE ATAMAZ"

Milli futbolcu, ""Topu her zaman geriye oynamayı sevmiyorum. Hemen dikine gitmeyi, hızlı oynamayı ve boşlukları değerlendirmeyi tercih ediyorum. Derinlemesine hücum eden oyuncularımız var ve o pozisyonda Dimarco'yu hemen gördüm. Top bana gelmeden önce görmüştüm bile. Bunlar antrenmanda denediğimiz şeyler. Benim attığım golleri kimse atamaz. 1 metreden gol atmıyorum. Uzaktan, belki frikikten, zor goller atıyorum." ifadelerini kullandı.

Hakan Çalhanoğlu'ndan dobra açıklamalar! En iyisi benim deyip sıralamayı yaptı - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...