Tgrt Haber
15 Şubat 2024 09:58 - Güncelleme : 15 Şubat 2024 10:03

Bu pazarda meyve sebze gibi silah satılıyor! iPhone fiyatına Kalaşnikof

Türkiye'nin tehlikeli ve girilemez mahalleleri diye tabir ettiği yerlere giden sosyal medya fenomeni Mert Öztürk bu kez de Irak silah pazarına gitti. Öztürk gördükleri karşısında adeta şaşkına döndü.

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: TGRT Haber
,ırak

Türkiye'de girilmez denilen mahallelere yerlere giderek video çeken içerik üreticisi Mert Öztürk, Konya'da gittiği bir mahallede video çekerek gündem olmuştu. Saatler sonrasında polisin operasyon düzenlediği mahallede, çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirilirken 6 kişi tutuklanmıştı. 

Genç fenomen şimdi de Irak'ta bulunan silah pazarına gitti. Herkesin elini kolunu sallayarak silah alabildiği pazarda her türlü uzun namlulu silah bile mevcut. 

"HAYATIMIN EN ZORLU DAKİKALARI"

Öztürk pazarda gördüğü Kalaşnikof'u eline alarak buranın çok tehlikeli bir yer olduğunu söyledi. 

Genç fenomen, "Burası Irak silah pazarı. Süleymaniye’nin bir arka sokağında bulunuyor. Hayatımın en zorlu ve stresli dakikalarını, bu videoyu çekerken ve çektikten sonra yaşadım. Gitmenizi önermediğim yerlerde bulunduğum videolarım arasında, burayı ilk 3’e yazarım. Onun dışında Süleymaniye şehir olarak gayet güvenlidir." dedi. Bu pazarda meyve sebze gibi silah satılıyor! iPhone fiyatına Kalaşnikof: "Hayatımın en zorlu dakikaları" - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...