Tgrt Haber
12 Mart 2024 10:18 - Güncelleme : 12 Mart 2024 10:58

Eşini öldürüp dakikalarca pencereden dışarıyı seyretti! İfadesi kan dondurdu: "Böyle diyenin hali budur"

Adıyaman’da yaşlı adam 71 yaşındaki eşini bıçaklayarak öldürdü. Cinayetten dolayı pişmanlık duymadığını söyleyen adam, olaydan sonra pencereden dışarıyı seyretti. İfadesi ise kan dondurdu.

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Adıyaman, Cinayet, Korkunç Olay

Adıyaman merkez Siteler Mahallesi'nde yaşayan 71 yaşındaki Naile Y. eşi tarafından korkunç şekilde katledildi. Naile Y., 72 yaşındaki eşi Abuzer Y. tarafından önce başına sert bir cisimle vurularak daha sonra da defalarca bıçaklanarak öldürüldü. 

Sağlık ekiplerince Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Naile Y., burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

Polis ekiplerince yakalanarak Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine sağlık kontrolüne getirilen Abuzer Y., “Pişman değilim, beni içeriye atsınlar” gibi sözler söyleyerek kan dondurmuştu. Polis merkezinde işlemleri tamamlanan Abuzer Y., sabah saatlerinde Cinayet Büro Amirliği ekiplerince Adıyaman Adliyesine getirildi.

DEHŞETE DÜŞÜREN SÖZLER 

Eşini bıçaklayarak öldüren Abuzer Y.’nin olayı gerçekleştirdikten hemen sonra evin penceresinden dışarıyı izlediği ve kendi kendine bir şeyler söylediği anların görüntüleri ortaya çıktı. Bir yandan pencereden dışarıyı izleyen bir yandan da "İşte bana diyordu kocam değilsin, böyle diyenin hali budur" diyen Abuzer Y., aynı zamanda Kürtçe olarak, "Hadi gidin de rezil olun" gibi sözler kullandı. Yaşanan kan donduran olayın ardından pencereden hem etrafı izleyen hem de dehşete düşüren sözler söyleyen Abuzer Y., Adıyaman Adliyesinde hakim karşısına çıkarıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...