Tgrt Haber
10 Mart 2024 13:26 - Güncelleme : 10 Mart 2024 13:39

Son dakika! Batman'da korkutan deprem: Kandilli ilk verileri paylaştı

Son dakika haberi... Batman'da 3,4 büyüklüğünde deprem oldu. Kandilli Rasathanesi'nin aktardığı verilere göre, deprem yerin 5,7 km altında meydana geldi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com.tr
Son dakika! Batman'da korkutan deprem: Kandilli ilk verileri paylaştı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerinde ardından Türkiye'nin herhangi bir noktasında gerçekleşen sarsıntılar büyük paniğe neden oluyor.

Asrın felaketinin merkez üssü Kahramanmaraş'ta gece saatlerinden meydana gelen 3,1 ve 3,0 büyüklüğündeki depremlerin ardından Batman'da da öğle saatlerinde bir deprem oldu.

Kandilli Rasathanesi'nin aktardığı verilere göre; Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Akçakışla köyünde 3,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin yerin 5,4 km altında gerçekleştiği aktarıldı

AFAD, KANDİLLİ SON DEPREMLER...

AFAD ve Kandilli tarafından yayımlanan listede İstanbul, Elazığ, Bolu, Düzce, Muğla, Kayseri, Tokat, Bingöl, Kahramanmaraş, Hatay, Adana, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER...

KANDİLLİ SON DEPREMLER...

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...