Tgrt Haber
06 Ekim 2023 13:42 - Güncelleme : 06 Ekim 2023 15:15

Vicdan yoksunu! Kediye korkunç işkence kamerada... Önce tekmeledi sonra yumrukladı

Antalya’da bir kuaförde işe yeni başlayan çırak, iş yerinde bulunan kediyi tekme ve yumruklarla dakikalarca darp etti. Vicdan yoksunu çırağın kediye şiddet uyguladığı anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Hayvana şiddet,Şiddet,Kedi

Türkiye'de hayvana şiddet olaylarına bir yenisi daha eklendi. Bu sefer hayvana şiddet uygulayan 15 yaşındaki bir çocuk...  Yaklaşık 2 hafta önce Serdar Latif Mantıcı’ya ait kuaförde işe başlayan 15 yaşındaki M.A., işletmenin kedisini üst katta darp etmeye başladı.

M.A, bacaklarından tuttuğu kediyi defalarca tekmelediğini gören başka bir genç, durumu o sırada orada olmayan iş yeri sahibine haber verdi. İş yerinin güvenlik kameralarını inceleyen Mantıcı, gördükleri karşısında şoke oldu.

İÇ KANAMA ŞÜPHESİYLE MÜŞAHEDE ALTINDA

İş yerine gelen Mantıcı, çırağın işine son verip durumu polise bildirdi. Dakikalarca darp gören kedi ise iç kanama şüphesiyle veterinere götürülüp 72 saatlik müşahede altına alındı.

Çırağın darp ettiği kedi veterinerde müşahede altında

"TIRNAKLARI KAN İÇİNDEYDİ, KAFASI ŞİŞMİŞTİ"

Olayın halen şokunda olan kuaför Serdar Latif Mantıcı, yaşananları şu sözlerle anlattı:

“Müşterimizin oğlu yardıma gelmişti. Seslerden şüphelenip yukarı çıkmış. O anda kediye çırağın yaptıklarını görünce beni aradı. Güvenlik kamerasını izlediğimde şok geçirdim. İş yerine geldiğimde kedi bitkin haldeydi. Tırnakları kan içindeydi, kafası şişmişti. Neden böyle bir şey yaptığına dair hiçbir şey söylemedi. Gün içinde de kedinin kulağını kuyruğunu çekiştiriyordu. Kedi de onu görünce kaçıyordu. Kedimin hiç zararı yoktu, saatlerce köşede yatar, sessiz ve sakindi. İşine hemen son verdim, mesleki eğitim merkezine kaydını yapmıştım, çıkışını yaptırdım”

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...