Tgrt Haber
30 Mart 2024 05:22 - Güncelleme : 30 Mart 2024 05:23

Yatakhane alevlere teslim oldu: 461 işçi ölümden döndü!

Adıyaman’daki korkutan yatakhane yangını söndürüldü. Yatakhane yangınında 461 işçi yara almadan kurtuldu.

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Adıyaman’da kalıcı konutların yapıldığı bölgede işçilerin kaldığı 3 katlı konteyner yatakhanede çıkan yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yatakhanede kalan 461 işçi yara almadan kurtulurken olay yerinde soğutma çalışmaları devam ediyor.

KORKU VE PANİK ANLARI

Edinilen bilgilere göre, Adıyaman merkez Karadağ Ormanlık alan yakınlarında yapımı devam eden kalıcı konutların bulunduğu alanda 461 işçinin kaldığı 3 katlı konteyner yatakhanede yangın çıkmış ve olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi, sağlık ekibi ve jandarma ekibi sevk edilirken işçiler ise korku ve panik içerisinde yatakhaneden dışarı kaçmıştı.

Yatakhane alevlere teslim oldu: 461 işçi ölümden döndü! - 1. Resim

VALİ OLAY YERİNDE

Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucunda alevler güçlükle kontrol altına alınarak söndürüldü. Olay yerine daha sonradan vali yardımcıları ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hikmet Uz ile birlikte gelen Adıyaman Valisi Osman Varol, olay yerinden bilgiler alarak incelemelerde bulundu.

“HEPSİ TAHLİYE EDİLDİ”

Herhangi bir yaralının ve can kaybının olmadığını belirterek açıklamalarda bulunan Vali Osman Varol, “Maalesef üzücü bir yangın meydana geldi. Bir firmamızın yatakhane bölümünde çatıdan elektrikten kaynaklandığını düşündüğümüz, şu an yapılacak incelemeler sonucunda kesinleşecek bir yangın başlangıcı oluyor. Yatakhanelerde toplam 461 işçimiz kalıyor fakat yangının başlamasıyla beraber çok hızlı bir şekilde güvenli bir şekilde hepsi tahliye edildi. Şu an herhangi bir yaralı ya da can kaybı söz konusu değil. Ayrıca işçilerimizin tamamı şantiye alanındaki diğer yatakhanelere yerleştirilmiş durumda. Yangın tamamen söndürüldü ve kontrol altına alındı, şu an soğutma çalışmaları devam ediyor. Geçmiş olsun diyorum” diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...