Tgrt Haber

Bu Pazara Dikkat

27 Mart 2024 09:41 | Güncelleme :27 Mart 2024 09:47

Yerel seçimde son günler, son saatler…

14 ve 28 Mayıs’taki seçimler kadar olmasa da yerel seçimin sonuçları da merakla bekleniyor.
Bir sene içinde 3. seçimi fazla bulup “yeter artık, şu seçimi de atlatsak da 4 sene boyunca seçim meçim konuşmasak” diyenlerin sayısı da azımsanmayacak kadar çok. 

Biz de haberciler olarak seçim gününün en sıcak ve önemli verilerini size anbean aktarmak için çalışmalarımızı had safhaya çıkarmış durumdayız.

Şimdiden sözümüzü alayım! Pazar günü bizimlesiniz. 

1,5 milyon abonesi olan Tgrthaber.com.tr ve 850 bin abonesi olan Türkiyegazetesi.com.tr YouTube kanallarımızdan canlı olarak ortak yayınlanacak bir seçim özel programı ile karşınızda, telefonlarınızda, bilgisayarlarınızda hatta YouTube’u televizyondan da izliyorsanız orada da olacağız. 

Mobil haberciliğin, Youtube’tan haber almanın en güzel yönlerinden biri de bu değil mi? Siz neredeyseniz biz de oradayız. Salondaki televizyona mahkum değilsiniz. İstediğiniz an salondan, isterseniz mutfaktan, banyodan, yatak odasından veya markete mi gitmeniz gerekti, işte o anda bile merak ettiğiniz yayını bırakmanıza gerek kalmadan, elinizde telefonunuz, tabletiniz, bizi izlemeye, dinlemeye ve seçim sonuçlarını hiç kopmadan takip etmeye devam edebileceksiniz.

Evet, Pazar günü öyle olacak. Saat tam 15:00’i gösterdiğinde YouTube kanallarımızdan canlı yayına başlayacağız. Gece geç saatlere kadar canlı yayınımız kesintisiz bir şekilde devam edeceği için dijital haber merkezimizdeki içerik editörü, ekran yüzü haberci arkadaşlarımla birlikte bu zorlu ama keyifli yayını sürdüreceğiz.

Çeşitli noktalardan canlı bağlantılar yapacağız. Partilerin il başkanlıklarından, okullardaki sandık başlarına kadar pek çok noktadan vatandaşın, seçmenin ve siyasetçilerin nabzını tutacağız. 

Siyasetçilerle, kamuoyu araştırmacılarıyla, akademisyenlerle, gazetecilerle değerlendirmeler yapacağız. Kimi zaman konuklarımızı  stüdyoda ağırlayıp yüzyüze konuşacağız, kimi zaman da uzaktan bağlantılarla onları yayınımızda ağırlayacağız.

Bu seçim özel yayınının en güzel taraflarından biri de sizlerden gelen yorumları; hafta içi her gün saat 15:00’te “Alper Altun ile Bi Bakalım” programımda olduğu gibi tüm izleyicilerimize isimlerinizle aktarmak olacak.

Yani sesinizi, bizi anlık olarak izleyen binlerce kişiye duyurabileceksiniz. Bu dijital yayınların en güzel yönlerinden biri de televizyon yayınları gibi uçucu değil kalıcı olmaları. Bu yayınları isteyen herkes istediği zaman yani daha sonra da izleyebiliyor. 

Seçim özel yayınımızın en güzel taraflarından biri de; çok özel grafikler, haritalar, il-il, ilçe-ilçe, açılan sandık sayısı, kullanılan oy sayısı, toplam sandık sayısı, toplam seçmen sayısı, partilerin adaylarının görselleri, her an güncellenen aldıkları oy oranları vb. merak ettiğiniz tüm bilgilerin ekranda da bir yandan gösterilecek olması.

İhlas Haber Ajansı’nın tüm Türkiye’den topladığı verileri biz de bu canlı yayınımızda sizlere anında hem görsel olarak hem de anlatarak aktaracağız.

Anlatmakla, yazmakla bitmez… Dile kolay 10-11 saat sürecek bir yayından bahsediyorum. 

En iyisi mi siz Pazar günü seçimle ilgili tüm ayrıntıları bizden öğrenin. 

Hem klas hem de sıkıcı olmayan bir seçim özel yayını olacak. 

Yani pişman olmayacaksınız.

Benden söylemesi…

Pazar saat 15:00’te YouTube kanallarımızdan ortak canlı yayınımızda görüşmek üzere.. 

Kalın sağlıcakla…

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
R.guler27 Mart 2024 09:57

Emeklileri unutanları emeklilerde unutur. Seyyanen verilmesse işleri zor.2004 den buyana ak partiye oy verdim ama vermek istemiyorum. Hiç siyasilere güvenmiyorum artık. 5510 sayılı yasada yaptıkları değişiklikle marşımızın yarısından fazlasını aldılar bu adaletse şu mübarek ramazanda ne diyeyim .sn.baskanimiza guveniyorduk oda böyle bizi yüzüstü bıraktı.