Tgrt Haber
13 Şubat 2014 20:48

Toplatılan bebek mamasına firmadan açıklama

Numil Gıda 'Bebek Mamaları Toplatılıyor' haberine ilişkin bir açıklama yayınladı.

Toplatılan bebek mamasına firmadan açıklama
aptamil, pdf, bebek mamaları, bebek mamaları toplatılıyor, toplatılan bebek mamaları, bebek mamaları neden toplatıldı, mama, numil gıda

Dünya Sağlık Örgütü'nün uyarısı üzerine, daha çok prematüre bebekler için kullanılan 'Aptamil PDF' adlı beslenme ürününün bazı partilerinin toplatılması kararı alınmıştı. Bu karar üzerine, Numil Gıda 'Bebek Mamaları Toplatılıyor' haberine ilişkin bir açıklama yayınladı. İşte firma tarafından yapılan o açıklama:
"12 Şubat Çarşamba 2014 itibari ile bazı mecralarda yer alan ‘Prematüre bebek maması toplatılıyor’ başlıklı haberlerle ilgili açıklamamızı bilginize sunarız:
Sadece eczanelerde satılan, Aptamil PDF (900 g) adlı özel tıbbı amaçlı ürünümüzün 294433 parti numaralı üretimi sonrasında, esansiyel minor besin öğesi olan iyotun beklenenin üzerinde olduğu tespit edilmiştir. 294433 parti numaralı ürün, kalite standartlarımız açısından depomuzda satışa kapatılmış, ecza depoları ve eczanelere sevk edilmiş olanlar da geri alınmıştır.  Bu durum sadece Aptamil PDF (Post Discharge Formula) ürünü için geçerlidir.
 Bu bebek maması toplatılıyor!
Üründe üretim sonrası görülen, esansiyel minor besin öğesi olan iyotun beklenenin üzerinde olması bir sağlık riski içermemektedir. Kalite standartlarımız gereği, eğer tüketicilerimizin elinde bu parti no'lu ürün mevcutsa satın alınmış ürünler satın alma noktasına geri verilebilir ya da Numil Gıda Ürünleri San Ve Tic A.Ş  Levent Mh. Cömert Sk. Yapı Kredi Plaza B Blok K:7 adresine gönderilebilir. Daha fazla bilgi ve ürün bedelinin iadesi için lütfen 0 532 755 04 14 no'lu hattı arayabilir veya milupa@milupa.com.tr ye mail gönderebilirsiniz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...