Tgrt Haber
06 Mart 2024 09:04 - Güncelleme : 06 Mart 2024 09:08

Alperen Şengün istatistikleri! NBA ekibi Houston Rockets forması giyen Şengün 45 sayı 16 ribaund yaptı

NBA'de Houston Rockets forması giyen genç yetenek Alperen Şengün, San Antonio Spurs karşısında tarihi bir performans sergiledi. Rockets'in 114-101'lik galibiyetinde, Şengün 45 sayı atarak kariyerindeki en etkileyici maçlarından birini oynadı ve rekor kırdı. İşte detaylar...

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
Alperen Şengün istatistikleri! NBA ekibi Houston Rockets forması giyen Şengün 45 sayı 16 ribaund yaptı

NBA'de Houston Rockets forması giyen genç yetenek Alperen Şengün, San Antonio Spurs karşısında tarihi bir performans sergiledi. Rockets'in 114-101'lik galibiyetinde, Şengün 45 sayı atarak kariyerindeki en etkileyici maçlarından birini oynadı.

Milli basketbolcu Alperen Şengün, Houston Rockets ve San Antonio Spurs karşılaşmasında 114-101 sonucu ile tarihi bir performansa imza attı. Şengün maçı 45 sayı, 16 ribaunt, 3 asist, 5 top çalma ve 1 blokluk performansla tamamladı rekor kırdı!

ALPER ŞENGÜN REKOR KIRDI

Alperen Şengün, mücadelede adeta parladı. Bu sezon gösterdiği etkileyici performanslara bir yenisini ekleyen genç oyuncu, Spurs karşısında 45 sayı, 16 ribaund ve 5 top çalma ile maçı tamamladı.

Alperen Şengün istatistikleri! NBA ekibi Houston Rockets forması giyen Şengün 45 sayı 16 ribaund yaptı - 1. Resim

TARİHE GEÇEN BİR PERFORMANS

45 sayıyla kariyer rekorunu kıran Şengün, aynı zamanda NBA tarihinde bir maçta en çok sayı atan Türk basketbolcu unvanını da elde etti. Bu önemli başarı, Türk basketbol tarihinde unutulmayacak bir yer edinecek gibi görünüyor.

NBA'DE EN ÇOK SAYI ATAN TÜRK BASKETBOLCU

Alperen Şengün, 45+ sayı, 15+ ribaund ve 5+ top çalma gibi istatistiklerle oynayarak NBA tarihinde bu eşi benzeri görülmemiş bir başarıya imza attı. Genç yetenek, bu başarıyla aynı zamanda en genç oyuncu unvanını da elde etti.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...