Tgrt Haber
12 Nisan 2015 18:10

Fenerbahçe, EuroLeague Kadınlar'da Avrupa 4. oldu

EuroLeauge Kadınlar üçüncülük maçında Fenerbahçe, Dinamo Kursk'a 67-58 yenildi ve Avrupa dördüncüsü oldu.

Fenerbahçe, EuroLeague Kadınlar'da Avrupa 4. oldu
EuroLeauge, Fenerbahçe, Dinamo Kursk,

Kadınlar EuroLeague'de Avrupa üçüncülüğü maçına Dinamo Kurks karşısında çıkan Fenerbahçe mücadeleye tutuk başladı. Birsel, Zellous, Hollingsworth, Bojovic ve Tina Charles ilk beşi Prag yenilgisinin etkisinden kurtulamamış gibi bir görüntü sergiledi. Ilk periyot 18-12 geride geçilirken 2. periyotta toparlanan Fenerbahçe, kenardan gelen Tuğçe Canıtez'in de katkılarıyla rakibin yakalayıp öne geçse de periyodun son 2 dakikasında skor üretmekte yine zorlandı ve devre Kurks'un 30-26 üstünlüğü ile kapandı. Ilk periyot 12 sayı, 2.periyot 14 sayı üretebilen sarı-lacivertliler , 3. Periyotta 16 sayıya çıktı. Tina ve Zellous un çabalarıyla canlanan Fenerbahçe rakibin direncini kıramadı ve 3. Çeyrek 48-42 Kurks üstünlüğü ile geçildi. 3. periyot sonuna kadar Tina 14, Zellous 13  sayı üretti.
 
Tina Charles devleşti
 
Takımı için büyük gayret gösteren Tina Charles son periyotta 9 Say'ı daha üreterek maçı 23 sayı ile tamamladı ama bu takımının galibiyetine yetmedi.
 
Bitime 6 dakika 34 saniye kala Fenerbahçe beraberliği yakaladı :54-54 .
Buna rağmen rakip Dinamo Kurks iyi bir takım olduğunu gösterdi ve maçı 67-58 kazandı
Işıl Alben'in pek süre alamadığı ve sayı üretemediği maçta Kurks adına Ogwumike 22 , Milanovic 16, Augustus 13 sayı üreterek takımları adına en skorer isimler oldular.
 
Turgay Demirel de Prag'da

 
Fenerbahçe-Dinamo Kurks maçını FIBA Avrupa Başkanı Turgay Demirel de izledi. Çeşitli toplantılar için Prag'da bulunan Demirel, mücadeleyi tribünden izleyerek destek oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...