Tgrt Haber
27 Mart 2024 20:00 - Güncelleme : 27 Mart 2024 20:02

GTA 6 neden 2026'ya ertelenebilir?

GTA 6'nın çıkış tarihiyle ilgili endişe verici iddialar ortaya atıldı. İşte oyunun ertelenme sebepleri ve detaylar...

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
GTA 6 neden 2026'ya ertelenebilir?

Geçtiğimiz haftalarda, Rockstar Games çalışanlarını ofise geri çağırma kararıyla tartışmalara neden oldu. Ofis zorunluluğuna tepki gösteren çalışanlar, bu durumun geliştirme sürecini etkileyebileceğini dile getirdi. Peki, bu kararın GTA 6'nın ertelenmesiyle bir ilgisi var mı?

GTA 6'NIN GELİŞTİRME SÜRECİ GERİDE Mİ KALIYOR?

Kotaku'nun haberine göre, GTA 6'nın geliştirme süreci "geride kalmaya" başladı. Bu durum, Rockstar yönetimini tedirgin ederken, oyunun 2026 yılına ertelenme ihtimalini gündeme getirdi. Peki, bu haber ne anlama geliyor ve oyunun geliştirme sürecinde neler yaşanıyor?

GTA 6 neden 2026'ya ertelenebilir? - 1. Resim

Nisan ayında ofise geri dönme zorunluluğu pek çok çalışanı memnun etmedi. Bu durum, çalışanların işten çıkarılmalarına kadar giden tepkilere yol açtı. Ayrıca, bu değişikliklerin GTA 6'nın geliştirme sürecini nasıl etkilediği de merak konusu.

ROCKSTAR ÇALIŞANININ AÇIKLAMASI

Bir Rockstar çalışanı, bu süreçten duyduğu endişeyi dile getirirken, şirketin zehirli kültürü ortadan kaldırmak için adımlar atmaya devam etmek istediğini vurguladı. Bu açıklamanın ardından, GTA 6'nın geliştirme sürecindeki belirsizliklerin ne yönde ilerleyeceği ise merakla bekleniyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...