Tgrt Haber
19 May 2022 11:47 - Güncelleme : 19 May 2022 11:57

Anadolu Efes final için parkeye çıkıyor! Yolun sonu bir kez daha şampiyonluk olsun

Euroleague'in son şampiyonu olan Anadolu Efes, Final Four’da parkeye çıkıyor. Mavi-Beyazlı temsilcimiz Belgrad’da finale kalmak için bugün saat 19.00’da Yunan devi Olympiakos’la karşılaşacak.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Anadolu Efes final için parkeye çıkıyor! Yolun sonu bir kez daha şampiyonluk olsun
,Euroleague

Avrupa’da basketbolun kulüpler düzeyindeki en prestijli organizasyonu olan EuroLeague'de Final Four (Dörtlü Final) heyecanı bugün başlıyor. Sırbistan’ın başkenti Belgrad'daki Stark Arena'da oynanacak mücadelelerde son şampiyon unvanlı temsilcimiz Anadolu Efes saat 19.00'da Yunan devi Olympiakos'la karşılaşacak.

ÜST ÜSTE 3 KEZ FINAL FOUR’DA

Geçen yıl tarihinde ilk defa şampiyonluğa ulaşan mavi- beyazlılar üst üste 3. Final Four'unda başarısını bir kez daha tekrarlayıp unvanını korumaya çalışacak. Yarı finalin diğer ayağındaki El Clasico heyecanında Real Madrid ile Barcelona saat 22.00'de karşılaşacak. Yarı finallerin kazananları cumartesi günü saat 20.00'deki finalde şampiyonluk, kaybedenleri ise saat 17.00'de 3.'lük maçlarına çıkacak.

SEZONUN EN’LERİ

Final Four öncesi EuroLeague'de sezonun ‘en'leri de ödüllerine kavuştu. Sezonun koçu Olympiakos'tan Bartzokas, sezonun en değerli oyuncusu (MVP) ise Barcelona'dan Nikola Mirotic seçildi.

  • Yılın En İyi Koçu: Georgios Bartzokas (Olympiakos)
  • Sayı Kralı: Vasilije Micic (A.Efes)
  • Yılın Savunmacısı: Kyle Hines (O.Milano)
  • Yükselen Yıldız: Rokas Jokubaitis (Barcelona)
  • MVP: Nikola Mirotic (Barcelona)

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...