Tgrt Haber
28 Mart 2024 16:21 - Güncelleme : 28 Mart 2024 16:27

AK Parti Kadıköy Belediye Başkan adayı Veli Arslan hakkında bilgiler

31 Mart yerel seçimine kısa süre kalmasıyla beraber AK Parti'nin Kadıköy Belediye Başkan adayı da merak konusu oldu. Vatandaşların gündeminde yer alan isim hakkında kimdir, nereli gibi sorular araştırılırken hayatına dair detaylar haberimizde yer alıyor.

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
AK Parti Kadıköy Belediye Başkan adayı Veli Arslan hakkında bilgiler

AK Parti'nin Kadıköy Belediye Başkan adayı olan Veli Arslan hakkında araştırılanlar arasında kaç yaşında, nereli ve hangi görevlerde bulundu soruları yer alıyor. İşte hayatı ve biyografisi...

VELİ ARSLAN KİMDİR?

1977 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslan Tokatlı olan Arslan, Kharkiv National University – International Finance Bölümü’nden mezun olmuştur. Aslan Şirketler Grubu’nun yönetim kurulu başkanlığını görevini devam ettirmektedir. 2019- 2023 aralığında Ataşehir Belediyesi AK Parti Meclis Üyeliği görevini yerine getirmiştir. AK Parti 28. Dönem İstanbul 1. Bölge İstanbul milletvekilliği yaptı.  

AK Parti Kadıköy Belediye Başkan adayı Veli Arslan hakkında bilgiler - 1. Resim

Askon Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği, Tokat Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcılığı, İstanbul Tokatlılar Federasyonu Üyeliği, Ataşehir Tokatlılar Derneği Genel Başkanlığı ve Tokat Erbaa Keçeci Baba Cemevi Üyeliği gibi görevlerde de bulunmuştur.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...