Tgrt Haber
07 Ocak 2022 11:11

Aziz Yıldırım sağlık durumu nasıl? Aziz Yıldırım kimdir, serveti ne kadar?

Hastaneye kaldırılan Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım sağlık durumu hakkında yeni detaylar geldi. Taraftarlar ''Aziz Yıldırım neden hastaneye kaldırıldı?’’ sorusunun cevabını ararken basın danışmanı açıklama yaptı. İşte Fenerbahçe’de uzun yıllar başkanlık yapan Aziz Yıldırım sağlık durumu.

Aziz Yıldırım sağlık durumu nasıl? Aziz Yıldırım kimdir, serveti ne kadar?
aziz yıldırım,,fenerbahçe,,koronavirüs,

Aziz Yıldırım hastaneye kaldırılmasının ardından yeni detaylar geldi. Koronavirüs testi pozitif çıkan Aziz Yıldırım tedavisine hastanede devam ediyordu. Başkanın sağlık durumu hakkında basın danışmanı Necati Mete açıklama yaptı. Açıklamanın ardından Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldrıım hayatı gündeme geldi. 

AZİZ YILDIRIM NEDEN HASTANEYE KALDIRILDI? 

Aziz Yıldırım geçen hafta yaptırdığı Covid-19 testinde pozitif çıktığını öğrenmiş ve müşahade amaçlı hastaneye kaldırılmıştı. 69 yaşındaki eski başkanın sağlık durumu Fenerbahçe camiası tarafından merak konusu oldu. Sosyal medyada Aziz Yıldırım için birçok geçmiş olsun mesajı paylaşıldı. 

AZİZ YILDIRIM SAĞLIK DURUMU! 

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım sağlık durumu hakkında açıklama geldi. Başkanın basın danışmanı sosyal medya hesabından "Aziz Başkan’ın Covid-19 testi geçen hafta pozitif çıkmıştı. Tercihe bağlı birkaç gün hastanede kaldı, dün itibariyle de testi negatif çıktı ve hastaneden ayrıldı. Hafif atlattı, durumu çok şükür iyi” açıklamasını yaptı. 

Aziz Yıldırım sağlık durumu nasıl? Aziz Yıldırım kimdir, serveti ne kadar?

AZİZ YILDIRIM KİMDİR? 

Aziz Yıldırım 2 Kasım 1952 tarihinde Diyarbakır’da dünyaya geldi. Aziz Yıldırım 1990-1992 yılları arasında Fenerbahçe Spor Kulübü'nün yönetimde görev aldı. 15 Şubat 1998'de yapılan kongrede rakibi Vefa Küçük karşısında fazladan bir oy kazanarak başkan oldu. 1998-2018 yılları arasında Fenerbahçe Spor Kulübü'nün başkanlığını yapmasının ardından 3 Haziran 2018 günü yapılan seçimli olağan genel kurulda rakibi Ali Koç'a karşı başkanlığı kaybetti. 

Üç çocuk babası olan Yıldırım, 7 Nisan 2010 tarihinde ilk iki çocuğunun annesi olan 30 yıllık ilk eşi Yıldız Algün'den boşanarak 12 Mayıs 2011'de Gonca Çelikkıran ile evlendi. Bu evlilikten Yaz adından bir kızı oldu. 

Aziz Yıldırım başkanlık yaptığı dönemde şike davası kapsamında 3 Temmuz 2011'de "Ekonomik çıkar amaçlı suç örgütü kurmak ve yönetmek" ve "Şike yapmak" iddiasıyla gözaltına alınarak 1 yıl hapis yattı. Geçtiğimiz günlerde Aziz Yıldırım ve sarı-lacivertli takımın eski yöneticilerinin de olduğu çok sayıda kişi aklandı. Başkanlığı döneminde futbol takımı ile 6 lig şampiyonluğu 8 lig ikinciliği yaşadı. 

AZİZ YILDIRIM SERVETİ 

Aziz Yıldırım gündeme gelirken serveti de araştırılmaya başlandı. Peki Aziz Yıldırım serveti ne kadar? İnşaat Mühendisi ve iş insanı olan  Aziz Yıldırım’ın serveti hakkında net bir bilgi bulunmuyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...