Tgrt Haber
29 Mart 2024 17:02 - Güncelleme : 29 Mart 2024 17:14

CHP Beşiktaş Belediye Başkan adayı Rıza Akpolat hakkında bilgiler

31 Mart yerel seçimine az bir süre kala partilerin adaylarının kim oldukları araştırıldı. Son zamanlarda adını sıklıkla duyduğumuz kişiler arasında olan Rıza Akpolat hakkında ise kimdir, nereli gibi sorular aratılıyor. İşte Akpolat'ın hayatı ve biyografisi...

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
CHP Beşiktaş Belediye Başkan adayı Rıza Akpolat hakkında bilgiler

Son günlerde adını sıklıkla duyduğumuz kişiler arasında olan Rıza Akpolat'ın hayatı merak konusu olurken vatandaşlar kaç yaşında, nereli gibi sorulara da cevap aradı. İşte hayatına dair tüm bilgiler...

RIZA AKPOLAT KİMDİR?

Akpolat 11 Kasım 1982 senesinde İstanbul'da doğdu. 2004 yılında Sakarya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun olmasının ardından 2006 yılında CHP Gençlik kollarında siyasi hayatına başladı. 2015 yılında CHP Bahçelievler İlçe Başkanlığı görevinde bulundu. 7 Haziran 2015 genel seçiminde İstanbul 3. Bölge'den 19. sırada milletvekili adayı olmuştur fakat kazanamadı.

CHP Beşiktaş Belediye Başkan adayı Rıza Akpolat hakkında bilgiler - 1. Resim

1 Kasım 2015 genel seçimlerinde tekrardan İstanbul 3. Bölge'den 23. sırada milletvekili adayı oldu ve bu sefer de seçilemedi. 2019 yerel seçimlerinde CHP Beşiktaş Belediye Başkanlığına aday oldu ve kazandı. 2024 yerel seçiminde CHP Beşiktaş Belediye Başkan adayı oldu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...