Tgrt Haber
14 Nisan 2022 13:23 - Güncelleme : 14 Nisan 2022 13:26

Fizyoterapist Necdet Döner kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır?

Fizyoterapist Necdet Döner’in biyografi bilgileri, kimdir, kaç yaşında ve nereli olduğu hakkındaki sorular artıyor ve bizde sizler için sorularınıza yanıt bulduk.

Fizyoterapist Necdet Döner kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır?

Bergamalı Fizyoterapist Necdet Döner’in hayatı merak ediliyor. Fizyoterapist Necdet Döner kimdir nerelidir sorularının yanıtları araştırılıyor. Bergama’nın en bilinen isimlerinden olan Necdet Döner, bu alanda kazandığı ödüller ve deneyimi ile de dikkat çekiyor.

Televizyon ekranlarında sağlık programlarına katılarak alanına dair önemli bilgiler paylaşan Necdet Döner’in dijital ve basılı yayın organlarında köşe yazıları ve makaleleri de yayınlanmaktadır. 

Fizyoterapist Necdet Döner kimdir nerelidir ve kaç yaşındadır?

Fizyoterapist Necdet Döner, İzmir’in Bergama ilçesinde 18 Haziran 1998 tarihinde doğmuştur ve 24 yaşındadır. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Bergama’da tamamlayan Necdet Döner, Bergama Cumhuriyet Anadolu Lisesi’ni birincilikle bitirdikten sonra Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümünü kazanmıştır.

İstanbul Esenyurt Üniversitesi’nden 2020 yılında mezun olan Döner, daha çok omurga rahatsızlıklarıyla ilgilenmektedir. Instagram hesabında faydalı bilgiler de paylaşmaktadır incelemek isterseniz @necdetdoner hesabına göz atabilirsiniz. Başarılı Fizyoterapist aynı zamanda çeşitli dergilerde ve haber sayfalarında köşe yazarlığı da yapmaktadır. Aynı zamanda almış olduğu ödül ile de dikkat çekmektedir.

Necdet Döner, 2021 Türkiye 4. Altın Kalite Yılın En İyi Fizyoterapisti ödülüne layık görülmüştür.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...