Tgrt Haber
29 Mart 2024 15:34 - Güncelleme : 29 Mart 2024 15:37

MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak kimdir? Hayatı ve biyografisi

İnşaat sektöründe ve evli olan İrfan Çıtak 31 Mart 2024 Pazar Günü yapılacak olan yerel seçimlerde MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı oldu. Çıtak kaç yaşında, aslen nereli?

Editör: Şeyda Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak kimdir? Hayatı ve biyografisi

31 yaşında olan Aksaray Belediye Başkan Adayının hayatı merak ediliyor. İrfan Çıtak’ın özgeçmişine dair detaylar haberimizde. Çıtak’ın asıl mesleği nedir, hangi üniversitede okudu?

İRFAN ÇITAK KİMDİR?

1993 yılında Aksaray’da doğan Çıtak ilk ve ortaöğretimini Aksaray’da tamamladı.Üniversite hayatına Aksaray Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünü kazanmasıyla başladı.

Siyasi hayatına MHP Ülkü Ocaklarındaki görevi ile başlayan İrfan Çıtak 2017 yılında MHP Aksaray İlçe Yönetiminde yer aldı. 2018 yılında MHP Aksaray İlçe Başkanlığı görevine seçilen Çıtak, 31 Mart 2024 seçimlerinde MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı oldu.

 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...